עבור לתוכן

פרמוט למטרת שינוי שפה, שימוש באותו S/N, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול האם אפשרי לפרמט מחשב מסויים עם דיסק מסויים של המערכת בשפה אנגלית,

ולהכניס את הSN של דיסק אחר שבבעלותי (בעברית)

סיבכתי את העניין,

יש לי דיסק בעברית עם SN כמובן,

אני רוצה להתקין באנגלית ולשמור על הSN

אני יכול להשתמש בדיסק אחר שהוא באנגלית, ולהכניס את הSN של העברית?

מדובר גם על וויסטה וגם על XP

(שלושה עותקים של XP ואחר של וויסטה)

תודה רבה לכולם!

פורסם

אין שום בעיה להתקין מדיסק אחד עם סראיל שהגיעה עם דיסק אחר כי סה"כ מדובר בנתון לוגי ולא פיסי.

לגבי שפות צריך לבדוק אם יש בעיה של שימוש בסריאל שנרכש במקור ע"י שפה מסויימת או לא...

אני אריץ בדיקה יותר מאוחר כאשר יהי בבית באתר של מייקרוסופט...

פורסם
  • מחבר

לפי מה שבדקתי עד עכשיו לא אמורה להיות בעיה,

אבל אף אחד מהמקורות שמצאתי לא היו ודאיים!

תודה רבה!

פורסם

מבדיקה יותר מעמיקה זה לא יעבוד כי המפתח משויך לאותו מוצר מסויים שאתה קונה שגם מכיל בתוכנו את השפה.

פורסם

מבדיקה יותר מעמיקה זה לא יעבוד כי המפתח משויך לאותו מוצר מסויים שאתה קונה שגם מכיל בתוכנו את השפה.

ב XP ה SN הוא פר דיסק. אם יש לך דיססק X עם מפתח מוצר X, ואז אתה מתקין את אותה גרסה של XP ובאותה שפה אבל מדיסק Y, המפתח מוצר X לא יתקבל!

פורסם

יש לך אולטימייט? אתה יכול להוריד שפות דרך Windows Update

פורסם
  • מחבר

וויסטה הום בייסיק

ושלושה XP הום

:bash: :bash: :bash:

למה מייקרוסופט קיימים תגידו לי!!!

למישהו יש הצעות :'(

פורסם

ב XP ה SN הוא פר דיסק. אם יש לך דיססק X עם מפתח מוצר X, ואז אתה מתקין את אותה גרסה של XP ובאותה שפה אבל מדיסק Y, המפתח מוצר X לא יתקבל!

אתה בטוח לגבי זה? היו לי בבית דיסקים של winxp pro גם בעברית וגם באנגלית, ולא הייתה לי בעיה להשתמש במפתחות של שניהם בשתי ההתקנות.

פורסם

אני בטוח, אבל עם הערה קלה.

אם תקח דיסק שקנית נניח לפני 4 שנים, ותנסה להתקין אותו עם סיריאל שנקנה בזמן האחרון, ההתקנה אולי תעבור, אבל ווינדווס יהיה נעול לשימוש.

הרישיון הוא לא פר-דיסק, הוא "פר-פס יצור" מסויים.

יש קוד קצר שאמור להיות זהה על הדיסק וגם על המדבקה, ככה אפשר לבדוק.

פורסם
  • מחבר

אוף אני שונא את מייקרוסופט כל כך,

אז מה אתם אומרים, מה לעשות, אני רוצה את כולם באנגלית, יש למישהו עוד רעיונות?

פורסם

כשחבר שלי קנה פעם XP Home הוא קיבל אותו בעברית עם רישיון והכל

כשהוא הלך לחנות להתלונן שהוא הזמים XP באנגלית פשוט צרבו לו דיסק של XP באנגלית ואמרו לו להתקין עם ה-Key של העברית וזה עבד מצויין, האקטיבציה עברה ללא בעיות.

פורסם

מנסיון מעשי שלי! וגם היתיעצות עם מחלקת התמיכה של מיקרוסופט זה לא ילך .אבל השאלה הוא אולי שייך להתקין MUI באנגלית אחרי ההתקנה של XP שווה בירור. בכ"א בויסטה חוץ מגירסאת האולטימייט השפה לא ניתנת לשינוי ואין מה לעשות.

פורסם

אין MUI באנגלית

פורסם

אין בעיה להתקין עם שפה שונה. ייתכן שמבחינת הסכם הרשיון לא ניתן ולכן MS אמרו לך את מה שאמרו. לגבי דיסק ישן ורשיון חדש - תקף רק לגבי XP PRO OEM (http://oem.microsoft.com/public/seo/winxp_sp2c.htm). בכל שאר הגרסאות, כל עוד המוצר זהה מבחינת תכונות (HOME/PRO, OEM/RETAIL/UPGRADE/VLK) אין בעיה להתקין עם כל שפה.

פורסם

תתקין עם דיסק באנגלית, ופשוט שים את הסריאל של הדיסק בעברית.

מקסימום לא יעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים