פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אוקי,לאלו מכם שזוכרים, מתישהו בסוף מרץ רכשתי קונסולת PS3 מקנדי אחד באיביי.עבר חודש ומשהו והקונסולה לא הגיעה. בתחילת מאי הגשתי עליו תלונה ב Paypal ובסוף מאי קיבלתי ממנו את כל הכסף חזרה.היום קיבלתי מכתב בדואר שה-PS3 במכס ואני צריך לבוא לשחרר אותו...מצחיק...
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אז שניה אתה באצם גם מקבל PS3 וגם קיבלת תכסף שלך חזרה ? אתה הוךל להיות ישראלי או שאתה תיקח את הקונסולה ותשלם לו ?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים שאלה די מובנת מאליה - לא חשבת לבדוק במכס מה קורה עם החבילה כשהיא לא הגיעה? והבחור ששלח - לא שלח את זה רשום כך שתהיה לו את האפשרות לאשר שזה התקבל בארץ ע"י מישהו?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים קח את החבילה מהמכס הם לא ישלחו חזרה הם יגנזו אותה מה שאומר שלאחד העובדים שמה תיהיה אחלה מתנה לבר מצווה של הבן שלו אם אתה רוצה תעביר לו את הכסף שוב.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים קח את החבילה מהמכס הם לא ישלחו חזרה הם יגנזו אותה מה שאומר שלאחד העובדים שמה תיהיה אחלה מתנה לבר מצווה של הבן שלו אם אתה רוצה תעביר לו את הכסף שוב. +1 אני מקווה שתיהיה בן אדם הגון ותחזיר לו בחזרה
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני הייתי מרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי אם הייתי מחזיר לו תכסף.. במיוחד לאור העובדה שאחד האנשים אמר פה, שמישו אחר יהנה מהקונסולה.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר למה שאני אחזיר לו את הכסף?כבר קניתי קונסולה משלי...אתה לא באמת חושב שאני הולך להוציא בנוסף לכסף שכבר הוצאתי על ה PS3 שלי עוד 2500 שקל על קונסולה נוספת נכון?חוץ מזה, זה לא נכון מה שאתם אומרים.לבוס שלי מהעבודה יש XBOX אמריקאי שהוא הביא מאח שלו (שגר בארה"ב כמובן), אחרי שהוא חטף את ה RROD (כמובן, פעם נוספת) הוא שלח אותו לתיקון (לדעתי הוא שלח אותו לאח שלו ואח שלו שלח אותו לתיקון) הקונסולה חזרה עם מספרי סריאלי שונה. בגלל שמדובר במספר סריאלי שונה המכס דרש תשלום מלא - לא עזרו ההסברים שהמיסים על הקונסולה כבר שילמו והכל.הבוס שלי אמר שהוא לא מוכן לקבל את החבילה אם ככה ושיחזירו אותה לשולח.האקסבוקס חזר לאח שלו והוא הביא לו אותו כבר בהזדמנות אחרת...בכל מקרה, אני כן רוצה לעזור לבחור לקבל את הכסף שלו בגלל שחבל לי על כל הכסף שהוא הוציא על המשלוח והכל.יש לי חבר שאולי יתן לי כסף בסכום שווה שאני ישלח להוא.אתם צריכים להבין שלמוכרים באיביי יש אחריות מסויימת על המשלוחים שלהם ועל כמה זמן לוקח להם להגיע.אם הוא בוחר לשלוח את זה בדרך הזולה ביותר שיש מבחינתו ויודע שיש עם זה בעיות ושזה לוקח הרבה זמן להגיע (הוא אמר לי את זה אחרי ששאלתי כמה פעמים למה הקונסולה לא הגיעה עדיין!) אז שיהיו מוכנים להתמודד עם התוצאות שיש אנשים שלא מוכנים לסבול את זה...כאילו, אם שילמתי 75$ משלוח, כדי שזה יהיה שווה משהו לא?
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים כאילו, אם שילמתי 75$ משלוח, כדי שזה יהיה שווה משהו לא?לא, זה לא שווה משהו מכיוון שמשלוח רציני ומהיר עולה 100 ולעתים אפילו 150 דולר ומעלה. בסופו של דבר בגלל דברים כאלה קשה לישראלים להזמין או לפחות להתחיל להזמין דברים מאיביי(מכיוון שאחרי שיש לך פידבק טוב זה כבר לא חשוב).אני לא מדבר על זה שתיקח את הקונסולה בלי לשלם(כי מובן שאתה רוצה שהיא תחזור אליו חזרה) אלא על זה שאתה חושב שהמשלוחשלך צריך להגיע תוך חודש כשאתה משלם "רק" 75$ כי מה לעשות זה חבילה גדולה ובחרת לא להוסיף למשלוח EMS אז אין מה לעשותצריך לחכות בסבלנות לעיתים אפילו 3 חודשים (וכבר היו לי מקרים) ולא להתחיל להיתרגש אחרי שהחבילה לא מגיעה תוך חודש או שלושה שבועותכי אלא אם זה משלוח UPS/FEDEX (שאני לא ממליץ עליו) או EMS (שמומלץ ביותר ומבוטח) ייקח לחבילה גדולה הרבה מאוד זמן להגיע.אל תיקח את זה אישית פשוט זה מתסכל שיש אנשים שרושמים במפורש שהם לא שולחים לישראל ושמים אותנו בשורה אחת עם מדינות כמו ניגריה.
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים הבעיה היא שיש לך עד חודש לפתוח ticket בpaypal לכן לא משנה מה תמיד עדיף לפתוח אותו תוך 30 יום מיום ההזמנה אתה לא יכול לדעת מה הולך לקרות.וד"א 99% מהמוכרים גובים משלוח גבוהה בעשרות אחוזים מהמחיר באתר של החברה שהם שולחים איתה, לשלוח מארצות הברית 360 עם EMS שלוקח 4-10 ימי עבודה ומבוטח עלה לי 90 דולר. אז מבחינתי כן מגיע להם שיזדיינו קצת.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר לא, זה לא שווה משהו מכיוון שמשלוח רציני ומהיר עולה 100 ולעתים אפילו 150 דולר ומעלה. בסופו של דבר בגלל דברים כאלה קשה לישראלים להזמין או לפחות להתחיל להזמין דברים מאיביי(מכיוון שאחרי שיש לך פידבק טוב זה כבר לא חשוב).אני לא מדבר על זה שתיקח את הקונסולה בלי לשלם(כי מובן שאתה רוצה שהיא תחזור אליו חזרה) אלא על זה שאתה חושב שהמשלוחשלך צריך להגיע תוך חודש כשאתה משלם "רק" 75$ כי מה לעשות זה חבילה גדולה ובחרת לא להוסיף למשלוח EMS אז אין מה לעשותצריך לחכות בסבלנות לעיתים אפילו 3 חודשים (וכבר היו לי מקרים) ולא להתחיל להיתרגש אחרי שהחבילה לא מגיעה תוך חודש או שלושה שבועותכי אלא אם זה משלוח UPS/FEDEX (שאני לא ממליץ עליו) או EMS (שמומלץ ביותר ומבוטח) ייקח לחבילה גדולה הרבה מאוד זמן להגיע.אל תיקח את זה אישית פשוט זה מתסכל שיש אנשים שרושמים במפורש שהם לא שולחים לישראל ושמים אותנו בשורה אחת עם מדינות כמו ניגריה.אחי.יש לי Feedback של 130 באיביי, ומספר המוצרים שהזמנתי משם עולה על 150 (חלק מהמוכרים פשוט לא השאירו Feedback...אני לא חדש בנושא. הזמנתי משם כבר 2 גיטרות, 2 קונסולות, מדמה מגברים ועשרות דיסקים ומשחקים ועם כל הכבוד לאף אחת מהחבילות האלו לא לקח ארבעה וחצי חודשים להגיע. כששאלתי את המוכר הוא אמר שזו בעיה ידועה במשלוח מהאיזור שלו ושזה קרה לו עם עוד חבילה.בנוסף, באותו חודש הוא התחיל לקבל ביקורות רעות על מוצרים שלא הגיעו 4-5 ביקורות רעות. הייתי אמור פשוט להמשיך לשבת ולחכות?הבעיה היא שיש לך עד חודש לפתוח ticket בpaypal לכן לא משנה מה תמיד עדיף לפתוח אותו תוך 30 יום מיום ההזמנה אתה לא יכול לדעת מה הולך לקרות.וד"א 99% מהמוכרים גובים משלוח גבוהה בעשרות אחוזים מהמחיר באתר של החברה שהם שולחים איתה, לשלוח מארצות הברית 360 עם EMS שלוקח 4-10 ימי עבודה ומבוטח עלה לי 90 דולר. אז מבחינתי כן מגיע להם שיזדיינו קצת.אני יודע על עניין החודש. אני האמנתי שהוא שלח לי את ה PS3 ולכן אמרתי לו והודעתי לו מראש לפני שפתחתי - שאני עומד לפתוח רק בשביל להגן על עצמי, כי אם עוברת "תקופת החסד" אני נשאר חסר הגנה למקרה שהוא באמת לא שלח. חיכיתי ממש ממש עד היום האחרון כדי לפתוח תלונה.אני מודע שרוב המוכרים גובים מחיר משלוח גבוה הרבה יותר ממה שהם משלמים אבל מבחינתי זה בסדר. זה מתקזז עם המחיר הנמוך.הם עושים את זה לדעתי כדי לכתוב מחיר שיראה נמוך יותר באתר ואז מכסים את זה קצת עם עלויות משלוח. זה בסדר וזה לא סוף העולם לדעתי במעל מ-75% מהמקרים... אם היינו גרים בארצות הברית גם היינו נהנים מהמחיר הנמוך וגם לא מזדיינים על המשלוח. לא נורא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.