פורסם 2008 ביולי 1417 שנים שלום לכולם!רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד!כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמראו של הדובר בסרט!!כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים.יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך.תודה מראש.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר כל הרמקולים מחוברים כמו שצריך.אחרי משחק עם האקוולייזר הרמקולים פועלים טוב ושומעים את הקול כמו שצריך אבל כש אני שם נגיד את הפלייסטיישן ששם אין לי שליטה על האקוולייזראז את המוזיקה שומעים בפול ווליום וובקושי שומעים את המילים וככה זה גם בהגדרות ברירת המחדל שבסרטים,במוזיקה המצב יותר טוב.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אתה הבטוח שערוץ ה center מחובר כמו שצריך לרמקולים? כי זה הדבר היחיד שעולה בדעתי שיכול לעשות את הבעיה הזו.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים שים לב באיזה מצב נמצא המאטריקס שלךנגיד אם תראה סרטים ותהיה על מצב Music או Gaming לא תשמע את המילים אלא רק את רק את הקולות ברקעפשוט תשחק עם הMATRIX עד שאתה מוצא את המצב שבו אתה שומע את כל המילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.