פורסם 2008 ביולי 1417 שנים כל מיש שמעוניין לשחק בדמו של too human יכולעכשיו להוריד אותו מהקטגוריה "חדשים" כמובן.תהנו.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר טוב אז ככה.שיחקתי בדמו וזה מה שאני חושב עליו:העלילה - מעולה, ממש השקיעו בקטעי המעבר, אניבאמת הרגשתי כמו בסרט.הסאונד - מטורף, באמת אחד הטובים.הגרפיקה - טעון שיפור.המשחקיות (הכי חשוב) - על הפנים, השליטה מאודגרועה זוויות הצפייה ממש לא נוחות.הם הגדיו את המקשים בצורה מאוד מטופשת ולא נוחה.ובמילה אחת - אכזבה.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים המשחק הזה הוכרז כבר בשנת 1999 אבל בגלל חוסר מזל והרבה שיתופי פעולה כושלים המשחק הזה יוצא רק כעת אל העולם. וממה שאתה אומר אז המשחק הזה סובל גם מהבעייה הכי גדולה בעולם המשחקים "איך נעשה את המשחק הזה שיהיה כיף לשחק בו". חבל, באמת חיכיתי למשחק הזה. אז או שלך ולי יש חוות דעת שונה לגבי ההנאה במשחקים (משחקיות) או שלצערי מדובר באכזבה גדולה. אני אחכה לביקורות וידאו מקיפות. תודה על ההשקעה שלך בדמו
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר אין בעד מה!וד"א, לפי דעתי אני חושב שלא הרבה יחשבו שונה ממני, ענייןהשליטה, זוויות הצפייה ובכלל, המשחקיות בכלליותה - ממש לא נוחה.אם אתה מחכה לביקורות וידאו אז זכור טוב את מה שאומר לך עכשיו, רובהביקורות יתנו ביקורת דומה לשלי, ז"א ציונים טובים לסאונד ולעלילה, ציון נחמדלגרפיקה וציון גרוע למשחקיות.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אחרי שאהבתי את Kane & lynch ואפילו חשבתי שהוא אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי אני ברושתכם לא אסתמך על ביקורת אחת
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אחרי 40 דקות של משחק בדמו (כן זה דמו ארוך אני אפילו לא סיימתי אותו) הגעתי למסקנה ברורה אחתזה ממש לא משהו של משחק הגרפיקה סבירה,מערכת הקרבות מוזרה ולא נוחה וזויות המצלמה נוראיות פשוט לא משחק טוב
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אתם רוצים להגיד לי שהשקיעו במשחק מעל 80 מיליון דולר(!) והוא עדיין לא משהו?! נראה לי שזה הולך להיות הפלופ הכי גדול מאז דייקטאנה... דרך אגב, מדובר בטרילוגיה ולפי כל הדיווחים הכסף שהושקע היה רק עבור המשחק הראשון בסדרה!
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים שיחקנו באותו משחק?!אני ראיתי האק אנד סלאש עם גרפיקה ברמה אחת מעל מה שהיינו רגילים בזאנר, מערכת קרבות שהיא יותר מורכבת מסתם "לך למפלצת א', לחץ עליה עד שהיא מתה, חזור שוב עד סוף המשחק", עלילה עם קצת יותר בשר מהנהוג בזאנר. אני מסכים שהשליטה מעפנה אפילו די בטירוף, ואין שום עונש מלמות (חוץ מלראות את הקאטסין המעיק של הואלקיר) אבל ציפיתי למשהו מזעזע וקיבלתי משחק לא רע בכלל וכלל שיש סיכוי שאני אקנה למרות מה שצפוי בהמשך השנה.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר אתה מדבר ברצינות שאתה אומר שהשליטה וזוויות הצפייה לא רעות?!אני באמת התאכזבתי מהמשחק, העלילה שלו מדהימה (ה-Cut scenes במשחק מעולים)והסאונד שלו מעולה גם הוא, אך קלקלו את המשחק ע"י משחקיות גרועה - חבל, זה היהיכול להיות אחד ממשחקי השנה (ואני לא מגזים).
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים השליטה בינונית, המצלמה סבירה, אבל.... משחק לא רע בכלל, האמת שדיי נהנתי מהדמוהדבר היחידי שהפריע לי זה הcut scene המעפנה כשאתה מת (ואי אפשר לדלג על זה, עונש מספיק חמור על מוות)(שוקל לקנות אותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.