פורסם 2008 ביולי 1417 שנים וואי איך אני מבואס, קנו לי בארה"ב PS3 80GB בחבילה עם MGS4 אבל היו צריכים להחזיר הכל לחנות כי לא היה מקום במזוודה.אוף איזה באסה...הייתי כל כך קרוב לפלייסטישן :'(
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים הייתי בטוח שאני אקרא "אבל אין לי שנאי", או משהו, אבל זאת באמת באסה. הייה חזק. :-X
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים חחחחחחחלא יכלו להוסיף כמה דולרים ולקנות תיק קטן?או שראו שזה יקר מדי והחליטו לעבוד עליך עם התירוץ הטיפשי הזה?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר לא יכלו לקנות עוד מזוודה בגלל ההגבלה של עד שתי מזוודות לנוסע (כבר היו לו שתי מזוודות, אמנם רק אחת מהן היתה גדולה אבל עדיין ההגבלה היא גם על מספר מזוודות וגם על משקל כל מזוודה - המשקל לא היווה בעיה)
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר הצרה היא שהמכשיר עצמו גדול והוא תופס רבע מזוודה, אז זה קצת הרבה דברים להעביר לתיק של העליה למטוס...בכל מקרה אני מאוכזב טילים
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יכלו ליפתוח את האריזה ולהשים אותו בין כל הבגדים .טוב בכל אופן אני מישתתף בצערך באמת חבל מאוד
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים איזה בול שיט,יכלו להעביר קצת מהבגדים לתיק יד שעולים איתו למטוס.בארה"ב משלמים מזה תקופה 25$ על התיק השני. אבל עכשיו משלמים על התיק הראשון 10$ וקנס על carry-on שחורג בגבולות/משקל מהמותר.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים הרגע עברתי ליד אבלים בבית כנסת ואתם יודעים מה קלטתי ? רק בHW אפשר להתנהג כאילו נפטר מישהו שבפועל כל מה שקרה זה שבנאדם לא קיבל PS3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.