עבור לתוכן

ספין אוף נוסף להיילו ?

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29471

המשחק המדובר יהיה משחק בסיגנון גוסט ריקון עם שילוב של גירס

נשמע מענין ונחמד

אבל השאלה היא כזאת:

האם הופכים את העולם של היילו למין מריו ?

פורסם

מה חשבתה שזה לא יקרה ?

מאריו זה מחלבת כסף ענקית

אפילו משחקים ממוחזרים כמו מאריו מסיבה מוכרים כמויות

MS גם רוצה מחלבת כסף משלה

פורסם

HALO זה לא מחלבת כסף זה כל הפרות בשווייץ ביחד.

פורסם

אם אתה כבר ער דובי,

תסביר לי פעם אחת מה כל כך מיוחד במשחק הזה HALO

שיחקתי בראשון והוא היה נחמד מאוד.

שיחקתי בשני ולא הייתי מסוגל לסיים

שיחקתי בשלישי וכנ"ל

אולי הסיבה נעוצה בעובדה שבת'אכלס אין באמת משחקי FPS טובים לקונסולות?

פורסם

דובי אם אתה כבר פה למה אתה לא נכנס לדיון על E3 2008 ? ...

פורסם

קשה להסביר את המיוחדות של היילו. זה משהו שלא תבין אם תשחק בקזואליות בו, או אם תתחיל ב3 או אפילו ב2. אבל כל פעם שאני שומע את הצרימה של הגיטרה החשמלית או המקהלה שבפתיחה שלו עובר בי רעד של התרגשות (ואני לא צוחק). זה משהו ברמה שאם אני שומע את זה במקרה ביום רע הוא משפר לי את כל היום רק מהעובדה שאני ניזכר בכל חוויות ההילו שעברו עלי.

פורסם
  • מחבר

קשה להסביר את המיוחדות של היילו. זה משהו שלא תבין אם תשחק בקזואליות בו, או אם תתחיל ב3 או אפילו ב2. אבל כל פעם שאני שומע את הצרימה של הגיטרה החשמלית או המקהלה שבפתיחה שלו עובר בי רעד של התרגשות (ואני לא צוחק). זה משהו ברמה שאם אני שומע את זה במקרה ביום רע הוא משפר לי את כל היום רק מהעובדה שאני ניזכר בכל חוויות ההילו שעברו עלי.

+1

ואני אומר את זה כאדם שסיים את היילו הראשון 5+ פעמים פעמיים את השני ו4 פעמים את 3.

כן אני פאן בוי של היילו אפילו יש לי תספרים ::)

פורסם

טה נה נה נה טה נה נה נה....

פורסם
  • מחבר

דובי לקח לי שתי דקות להבין על איזה שיר אתה מדבר

בסוף הבנתי שאתה מדבר על טה נה נה נהההה טה נה נה נהההה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים