פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני אישית שיחקתי אתמול בדמו ודי שנאתי את זה במשחק המלא לא הספקתי לשחק ואני גם לא חושב שאני ארצה
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים כן גם אני שיחקתי בדמו וחושב שזה לא משהו, מאוד מזכיר את הנשקים של קריייסיס זה מן של שילוב של מלא משחקים ועלילה של איזה סרט שראיתי שנותנים סמים לחיילים בוייטנאם זה כאילו סיפור אמיתי אבל במשחק ממש נותנים להם סמים כאילו ידוע לכולם ויוצא משהו ממש לא טוב משחק קקהסליחה על העילגות אני לפני בגרותבהצלחה
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני חולה עליו. אני לא מחמיץ "מהדורה". הבעסה היחידה שלי עליו הוא שאין לו "משתמש" iTunes כדי שאני אוכל להוריד את כל הפרקים ל iPhone... הוא יכול לרדת על Ratchet מבחינתי, אני מת על כל מילה שהוא מוציא מהפה
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים הוא גם גיהץ את MGS4, זו לא דוגמא...הוא ירד על העלילה (המטומטמת ביותר בעולם) ועל הקרב (שגם המעריצים אומרים שהוא לא יותר מפונקציונאלי)
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים פוטנציאל גדול למשחק הזה.בפועל אכזבה קשה וזה רק מהדמו.חבלכן, משחק מאוד מאכזב, די קצר, עלילה די מטומטמת ומולטי חלש(שדווקא המולטי חשבתי שיהיה טוב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.