עבור לתוכן

CLUB 3D HD4870

Featured Replies

פורסם

רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D

עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי :

1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965)

חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח

חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX)

2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

פורסם

לגבי אחד שים לב שהאוויר החם יוצא החוצה מהמארז ושהפתח של הסלוט השני פתוח ולא חסום (אני בהתקנה הראשונית שכחתי שזה היה סגור) כי חוץ מזה הכרטיס לא השפיע על הלוח אם שלי או המעבד, ולא נראה לי שזה אמור לההשפיע.

לגבי 2. כן זה נורמלי 82 למרות שאתה יכול לקבוע פרופילים, למשל אני אעלתי את זה ל 30% וזה הוריד 25 - 30 מעלות כמובן שאפשר 35% או יותר, מ 45% ומעלה זה מתחיל להרעיש ולהציק.

פורסם

תלויי למיי הוא מתחיל להרעיש ותלויי במארז לחבר שלי יש את הכרטיס בתוך ה antec p182 ולא שומעים אותו ביכלל עד 50% והוא מתחילל להציק טיפה ב80 % אבל עם תשים במנוחה על 40 % ובמאמץ על 100 או 90 הכול יהיה בסדר

פורסם

80 זה סטנדרנט לכרטיס הזה.

המאוורר אמור להתחיל לפעול יותר כאשר הכרטיס עובד ומתחמם מעבר.

אגב, גם אצלי הטמפ' של הלוח-אם היא 53+- (P45-DS3)

פורסם

אני עם OC של 25 אחוז למעבד, והלוח אם עומד על 37 מעלות

GA-X48-DS5

HD4870 GIGABYTE

לגבי המעלות, זה תקין .. אין לך מה לדאוג

אצלי הוא על 40% מאוורר קבוע (רק שאני הולך לישון אני שם אותו על 25)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

לגבי הסלוט של הוצאת האוויר הוא פתוח כמובן

העניין שמדובר בלוח עם קירור איכות גיגהבייט DQ6 ציפסט 965

היה לי 1950 פרו והחום היה 44 ממוצע , מהשנייה ששמתי את ה 4870 החום עלה ל 54 ללוח וזה מה שמטריד

זה הגיוני שהחום בלוח עלה ב 10 מעלות???

פורסם

כן, גם לי זה עלה בכמעט 10 מעלות על P182, תעלה את המהירות ל-27 או 30-33 (תראה מתי זה מתחיל להפריע לך), לי מעל 32 זה כבר דיי מציק מבחינת רעש...

27 זה דיי ה-SWEET SPOT לשקט וIDLE של בערך 50-60 וLOAD של עד 85

פורסם
  • מחבר

מה החום המקסימלי שמומלץ ללוח?

זה מטריד אותי חום של 54-55 ללוח , בגלל הוספת כרטיס 4870 , אני שוקל למכור אותו

זה כרטיס בן יום , אם לא אצליח לשפר את חום הלוח אני אמכור אותו ב 1250 :) 3 שנים אחריות נקנה מסקיי פיסי

פורסם

אמרתי לך מה לעשות, תעלה קצת את מהירות המאוורר, זה יפתור לך גם את בעיית הלוח-אם ( זה עדיין עלה קצת, אבל לא 10 מעלות).

ובכל מקרה, אם ממש בא לך, תקנה קירור יעודי ל-4870, זה יוריד לך ממנו את כל המעלות, או שתשים מאורר על ה-NB/SB.

זה לא קריטי 55 מעלות, הלוחות האלא לרוב יכולים להגיע לחום לא קטן

פורסם
  • מחבר

איך מעלים את מהירות המאוורר

אני ערכתי את הפרופיל כלום לא קרה יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון , האם תוכל להסביר איך בדיוק?

פורסם

דיי פשוט

תפעיל CCC

תלך ל-OVERDRIVE

יש למעלה מעין מנעול, תלחץ עליו ותעשה אישור.

אחרי זה, תשמור פרופיל ( דגש, אחרי!).

תכנס לפרופיל, תרד קצת למטה, יש שם מקום שכתוב AUTOMATIC

תשנה ל- MANUAL

ומתחת לזה יש מספר, נדמה לי זה בא ב-DEFAULT של 23.

אני שיניתי ל-27, לא רועש מידי, מוריד טמפ' בצורה נחמדה, אם אתה יכול יותר, תעלה ליותר...

עד 35 זה סביר, מעל זה כבר רועש מדי לטעמי.

אני עם 27 מקבל ב-CRYSIS אחרי 30 דקות בערך 85 מעלות, שזה בהחלט סביר...

ה-IDLE נדמה לי 55-65, תלוי בשעה של היום

פורסם

אפשר לעשות את זה גם ב X1950PRO?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה , הצלחתי לשנות פרופיל כמו שהסברת שמתי על 31 והחום של הכרטיס ירד ל 60

עכשיו צריך לפתור את חום הלוח שהאמת מטריד אותי , על כמה הלוח שלך במעלות שלי באיזור 54

פורסם

אתה לא יכול להשוות לוחות אם שונים, בטח שלא על אריכטטורה שונה.

שלי פאסיבי ועומד כרגע על NB של 50 ו-SB של 48

כאשר ה-GPU עומד על 58.

תתן לזה קצת זמן, בהתחלה לא ראיתי הבדל ב-NB, אבל ככל שנתתי לו זמן עם המאוור ב-27% זה ממש הוריד אותו... הוא היה על 60 שהמאורר היה על AUTO

פורסם

איך מעלים את מהירות המאוורר

אני ערכתי את הפרופיל כלום לא קרה יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון , האם תוכל להסביר איך בדיוק?

פשוט תעשה UNLOCK ב ATI Overdrive (זה חוסם את השליטה על המאוורר)

עריכה: לא שמתי לב שיש עוד עמוד :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים