פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מטרת המחשב:הרצת תוכנות היודעות לנצל ריבוי ליבות וזיכרון רב.בלוטות יהיה נחמד אך לא חובהמצלמת רשת גם נחמדצורב DVD חובהאם יש משהו טוב בצורה מורגשת עם חריגה קטנה זה בסדר.תודה מראש.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני מצטער לאכזב אותך אבל כל המחשבים הניידים כיום מחזיקים באזרחות סינית/טייוואנית/קוריאנית/פיליפינית
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים בכל מחשב היום יש Bluetooth וצורב DVD. כולם באים עם מעבדי ליבה כפולה, כך שפחות או יותר כולם יעמדו בדרישותיך.האם יש צורך בכרטיס מסך חזק לעיבודי 3D?האם יש שאיפה למשקל נמוך?גודל מסך מועדף? מבריק או מאט? יש דרישה לרזולוציה מינימלית?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר אני מעדיף מסך בגודל 15.4 אינטץ' ורצוי מאטהמשקל איננו פקטור חשוב כלכךדווקא כרטיס המסך אמור להיות בסיסי כי התוכנות שיורצו הן לתוכנות הזוללות זיכרון ומעבד ולא כרטיס מסך.המחשב יחובר לרוב לחשמל,אבל בבתים שונים ובגלל זה חשוב נייד ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כלכך אבל כמובן השאיפה היא לזמן ארוך ככל האפשר למקרי הפסקות חשמל.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים המלצה שלי - T61p עם מסך 15.4" וסוללת 9 תאים.מה עדיף לך - זמן סוללה ארוך מאוד או רזולוציית מסך גבוהה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.