עבור לתוכן

אני רוצה לקנות קונסולה אבל לא יודע מה עדף X-BOX 360 או פלסטישן3 מה ההבדלים ?

Featured Replies

פורסם

דעתי:

אין הבדל בין הקונסולות. שתיהן בחירה מצויינת. מה שחשוב בסופו של דבר זה המשחקים. אם יש משחקים שאתה אוהב יותר בקונסולה א' מאשר ב' -- לך על זה. כל תאוריות ה-Bluray הן לא רלוונטיות בעיני מכיוון שההיצע הוא דל והעתיד הוא צריכה של תוכן מהרשת. תזכור שהעלות הסופית היא לא רק של הקונסולה אלא של המשחקים. בכל אופן, המצלתי היא שאם אתה בוחר לקנות XBOX, תקנה בארה"ב (דרך חבר שטס), תשלם מכס וזה עדיין יצא זול וכך גם תוכל לקנות משחקים ב-Play-asia או אתרים דומים ולקבל את המשחקים בעלות נמוכה משמעותית (ברוב האתרים יש יותר משחקי NTSC ממשחקי PAL).

שיקול נוסף הוא מה יש לחברים שלך -- כך תוכל להחליף איתם משחקים ולחסוך עלויות.

לי אישית יש XBOX בבית ואני מאוד מרוצה. נכון שה-XBOX מתקלקל יותר אבל הדור החדש משמעותית אמין יותר (ותמיד יש דוגמאות למישהו שהתקלקל לו הדור החדש).

אתה לא תצטער בכל מקרה, לא משנה מה תבחר.

יאללה, תקנה ותהנה!

• תגובות 33
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאנשים כמו "ranyadovner9" יהיה מאוד קשה להגיד: "הPlaystation 3 היא קונסולה טובה", וכנראה שאני אף פעם לא אבין למה.

פורסם

יובל ,

הרוחב פס הנוכחי לא מספיק להורדה בפס רחב לHD בזמן אמת - זאת עובדה.

בארה"ב במיוחד לא , שם רוחב הפס בממוצע נמוך יותר מהארץ ואיזורי הפריסה של ADSL נמוך בהרבה.

גם על תישכח עוד שוק קל בהרבה שמבטיח כבר שנים לעבור לפורמט הזה - מוסיקה.

בקיצור המעבר ממדיות פיסיות לדעתי עוד רחוק מאוד וכל ההייפ שנוצר סביב הורדת מדיה הוא בעיקר מצד נותני השירות.

(שלא לדבר על מה הספקיות ורוחב הפס האינטרנטי יעשו כשכל משתמש מספיק שיוריד 3 סרטיי FULL HD בחודש - מעל 10 גיגה אם מתבססים על קבצים באיכות מקסימאלית , לסרט אני מתכוון כן ?)

הבלו ריי מתחיל ליהיות די נפוץ והמחירים של הסרטים מתחילים לרדת לכיוון סרטי הDVD.

לגבי מי שלא מעניין אותו בכלל מדיה סנטר עם נגן בלו ריי - אכן מוסכם.

שתי הקונסולות מצויינות.

ליביו

פורסם
ישנה בעיה גם בעינית של ה-PS3 כך שגם הפס3 לא נקייה מבעיות טכניות כמו שאתה מתאר

מישהו אמר שקונסולות אחרות אף פעם לא מתקלקלות ?

כל קונסולה יכולה להתקלקל השאלה זה האחוזים של פגמים באורך חיים שלה

הXBOX360 פשוט קיבלה הרבה בעיות באחוזים

בעניין גרסת הפאלקון מוקדם לדעת מה האחוזים שלה

פורסם

רוחב הפס בארה"ב הוא גבוהה מאוד במחיר זול. המהירות הגבוהה היא באמצעות כבלים. למשל מ-comcast אפשר לקנות 30Mbit. כמו כן יש פרוייקט של AT&T שהוא בעיצומו של Fiber To The House לצורכי IPTV. זה קורה. הם חופרים את כל ארה"ב בסיבים אופטיים. חברים שלי בארה"ב מורידים סרטים ל-xbox 360 במהירות גבוהה ומאוד מרוצים. גם בארץ מוכרים היום כבר 8Mbit ואני מניח שבשנים הקרובות זה יגיע גם כן ל-24Mbit ברשת ה-NGN החדשה של בזק שתקום בשנים הקרובות.. לרוב האנשים כבר יש בבית נתב ADSL2+ שתומך במהירויות האלה.

לא יודע מה איתך, אני שומע מוזיקה בעיקר ב-Shoutcast או Last.fm ולפעמים שבא לי משהו מסויים אז אני שומע מוזיקה מקומית. 90% מוזיקה מהרשת. בחינם. בכל אופן גם MS וגם SONY לא עוזרים לי בזה אלא יש לי נגן מדיה יעודי.

ברור שעם הזמן מחירי ה-bluray ירדו וגם כמות הסרטים יעלו אבל אז נקנה נגן בדיוטי פרי ב-100$ -- בקיצור -- זה לא שיקול בקנית קונסולת משחקים. בכל אופן בשתי הקונסולות כל נושא המדיה סנטר הוא בסיסי ביותר ולא רלוונטי. יש לניגון מדיה פתרונות הרבה יותר טובים במחירים יותר זולים.

-יובל

פורסם

איך שהתערוכה של MS מתנהלת כרגע בE3

אני חושב שהרבה שחקני "ארד קור" צריכים להיות מאוד זהירים בקניה של הקונסולה ...

אתם חייבים לראות את זה

מ"ארד קור" זה "לכל המשפחה"

פורסם

YUVALT , צר לי להגיד לך , אבל אתה ממש לא צודק.

זה שיש אופציות עם פס רחב בהרבה מבארץ - צודק

בעיקר חיבורי DSL 2 וכבלים.

FIBER TO HOUSE משמש בעיקר למדיה (ערוצי HDTV) ולא לדאטה.

אבל! אחוז החדירה שלהם נמוך מאוד!

משמעותית יותר מהארץ , אני אלך איתך יותר רחוק - עדיין קיים אצלהם חיבורי DIAL UP!

והפריסה היא במילים מעטות לא אידאלית.

לגבי נגנים ב100$ - אנחנו עוד רחוקים , בטח בכאלו שהאיכות שלהם מתקרבת לPS3.

חוץ מזה יש הבדל גדול מאוד בין לשמוע מוסיקה חינם מהרשת (ולראות פרקים של תוכניות שמרשות את זה כמו SOUTHPARK) ללצרוך מדית HD ולקנות שירים ודיסקים בצורה חוקית.

וגם ב2 המקרים האלו - זה מיעוט , והתשתית האינטרנטית העולמית פשוט לא עומדת כרגע בקריטריונים כדי לעשות את זה "מחר"

אפילו לא קרוב.

ליביו

פורסם

אני לא מסכים אבל לא צריך להסכים על כל דבר.

כל מה שאמרתי שנושא צריכת המדיה לא צריך להיות שיקול שקונים קונסולה שעיקר יעודה הוא משחקים. כמו שקונים טלפון סלולרי בוחרים איפה השמע טוב יותר, איפה הממשק ידידותי יותר ולא אם יש לו יכולת לנגן divx. העצה שלי היא לקנות קונסולה לפי המשחקים שרוצים לשחק ואם אפשר להחליף עם חברים וכו. לרוב האנשים זה מה שחשוב ולא דברים אחרים.

יובל

פורסם

עדיף לך לקנות את זה

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=495

למרות שזה בושה וגניבה שהם גובים על זה יותר כסף

מה זה תוספת פריצה ? יענו הלחמת צ'יפ כמו בXBOX הקודם, שמאפשר לשחק בצרובים ?

וב65 נוממטר אין את טבעת המוות או איך שלא קוראים לזה ?

מרוב כל הבעיות ששמעתי מאנשים כבר אין לי חשק לקנות

אם כבר אמרתי נלך על PS3 (אבל אני לא אוהב את המשחקים שם)

פורסם

YUVALT , צר לי להגיד לך , אבל אתה ממש לא צודק.

זה שיש אופציות עם פס רחב בהרבה מבארץ - צודק

בעיקר חיבורי DSL 2 וכבלים.

FIBER TO HOUSE משמש בעיקר למדיה (ערוצי HDTV) ולא לדאטה.

אבל! אחוז החדירה שלהם נמוך מאוד!

משמעותית יותר מהארץ , אני אלך איתך יותר רחוק - עדיין קיים אצלהם חיבורי DIAL UP!

והפריסה היא במילים מעטות לא אידאלית.

לגבי נגנים ב100$ - אנחנו עוד רחוקים , בטח בכאלו שהאיכות שלהם מתקרבת לPS3.

חוץ מזה יש הבדל גדול מאוד בין לשמוע מוסיקה חינם מהרשת (ולראות פרקים של תוכניות שמרשות את זה כמו SOUTHPARK) ללצרוך מדית HD ולקנות שירים ודיסקים בצורה חוקית.

וגם ב2 המקרים האלו - זה מיעוט , והתשתית האינטרנטית העולמית פשוט לא עומדת כרגע בקריטריונים כדי לעשות את זה "מחר"

אפילו לא קרוב.

ליביו

אתה טועה, יכול להיות שבחורים באידהו וחורים בסיגנון זה באמת כך, אבל בכל הערים הגדולות + הפרברים שלהם, המצב אחרי לגמרי, בניו יורק סיטי הממוצע עומד על 10-15MBPS כשהזמינות היא עד 50MBPS במחירים, לא גבוהים בהרבה מה10MBPS בארץ.

פורסם

אני לא טועה ואתה מסלף את מה שאני אומר.

לא רשמתי שאין בערים הגדולות אפשרות לאינטרנט מהיר מאוד.

אמרתי שהרוב לא קונים את זה!

תבדוק קצת מאמרים על אחוז החדירה של אינטרנט מהיר בארה"ב ותראה שהוא לא מתקרב בכלל למה שהוא בארץ.

דוגמא מלאחרונה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563457,00.html

ליביו

פורסם

אם אני לוקח את הגירסה הישנה יותר של ה-360

בעזרת כמה מודים (הוספת מאווררים החלפים סינק וכו') בעיית המוות ההיא תיפטר ?

או שכדאי ללכת על ה65 נונממטר ? (והאם גם לו צריך להוסיף מאווררים?)

פורסם

קנה 65NM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים