פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מוזר ב Live של MS חייבים חשבון חודשיאו שההורדה יותר איטית בגלל שאני לא רשום ?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים בLIVE אתה לא חייב תשלום על הורדת דמו למה זה יותר לאט ? אין לי מושג בPSN לפחות כרגע גם ככה אין תשלום חודשי
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר בLIVE אתה לא חייב תשלום על הורדת דמו למה זה יותר לאט ? אין לי מושג בPSN לפחות כרגע גם ככה אין תשלום חודשי לא אמרתי שזה יותר לאט, אלא שאולי הם מאיטים את זה ללא רשומים.המהירות טובה דווקאגם לשחק ברשת נגד אנשים זה חינם?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים לא יצאו משחקים שידרשו לשלם אל תמציא. [לא אני לא נביא, אבל משחקי Online בPS3 עובדים על רשת הPSN, ורשת הPSN חינמית]
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מה הקשר אתה חושב שאם יצא MMORPG בPS3 הוא יהיה חינמי ? בטח שלא הרשת עצמה בחינם ורוב המשחקים עדיין יש פתח לקצת משחקים שידרשו תשלום חודשי
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים קרירין , הטיעון הלוגי הנכון יהיה: כל המשחקים עד היום יצאו עם משחקים חינם ברשת נקודה סוף פסוק.אולי , בעתיד , כשיצאו כל מני משחקים כדוגמאת WOW שהמודל הכלכלי שלהם מתבסס על תשלום חודשי , ידרש תשלום למולטיפלייר.פילפלברוך הבא לסוני.ליביו
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר פילפלברוך הבא לסוני.ליביותודה רבהנמאס לי מטבעות המוותד"א זה לא מסובך למחוק אח"כ את הדמו?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר טוב, הורדתי התקנתי שיחקתי ומחקתי את הדמו של Heaveanly swordחמוד מאוד, הייתי קונה אותו אבל הור רק 7 שעות משחק, אז אני מנסה להשיג אותו משומש איכשהוhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346217.msg2992350#msg2992350
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים קרירין , הטיעון הלוגי הנכון יהיה: כל המשחקים עד היום יצאו עם משחקים חינם ברשת נקודה סוף פסוק.אולי , בעתיד , כשיצאו כל מני משחקים כדוגמאת WOW שהמודל הכלכלי שלהם מתבסס על תשלום חודשי , ידרש תשלום למולטיפלייר.פילפלברוך הבא לסוני.ליביולא ידעתי אם יצא או לא משחק MMORPG לPS3 חשבתי שקונן יצא למכשיר ואולי פינל פנטזי (הMMORPG )
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים קרירין:AGE OF CONAN = משחק מולטי בתשלום - יצא רק לXBOX ולPCCONAN - משחק יחיד - יצא גם לPS3.אלו שני משחקים שונים לגמרי
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים טוב' date=' הורדתי התקנתי שיחקתי ומחקתי את הדמו של Heaveanly swordחמוד מאוד, הייתי קונה אותו אבל הור רק 7 שעות משחק, אז אני מנסה להשיג אותו משומש איכשהו[url']http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346217.msg2992350#msg2992350סיימתי אותו סופ"ש שעבר.משחק שהוא חוויה.הייתי נותן לו 7 ככה. אולי 8...אבל יש קטעים מסויימים שעושים את כל המשחק הזה חובה למשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.