עבור לתוכן

לא מצליח להקים רשת אל חוטית בין שני מחשבים עם מודם סלולרי

Featured Replies

פורסם

צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים

מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין .

איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי .

אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם

כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה ! (חייב אינטרנט דחוף בדירה!! :nixweiss:)

יש מדריך כתוב וברור ליצירת רשת אלחוטית בין שני מחשבים בלי ראוטר ?

תודה

פורסם

אני מבין שלא שמעת לעיצה שלנו בנוגע לרשת האלחוטית :s07:

לא משנה... השוני היחידי בין שיטות החיבור הוא שבאלחוטי צריך קודם לחבר את הרשת. אתה עושה את זה ע"י יצירת רשת ADHOC במחשב של השותפה ואז מתחבר אל הרשת מהמחשב שלך. אח"כ הכל בדיוק אותו דבר.

ותערוך בבקשה את ההודעה שלך ותוריד ממנה את החלק של העזרה במסנג'ר. הפורום נועד לשרת את כל באיו בשאלות, בעיות ופתרונות. הוא לא לוח דרושים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ....כן שמעתי להצעתך וחשבתי על משהו אחר שגם רשמתי לתגובתך ....

אמרתי לך כל הרעיון לבעיית הקליטה דרך הממד אני ינסה לפתור ע"י ראוטר שאשים מחוץ לממ"ד ואני אתחבר עם כבל רשת אליו וככה ניפתרה הבעייה האל חוטית מצידי לפחות , דבר שני הבאתי את הכרטיס רשת שלי לאיזה חבר אלקטרונאי כדי שינסה לקמבן מאריך לאנטנה של הכרטיס רשת הזה של איזה 2 ..3...מטר .....

הבעיה היא איך אני מגדיר עכשיו צעד אחר צעד ..? אתה אומר ליצור במחשב השותפה ADHOC אבל מזה בכלל ? תרגום לעברית ...? קצת קצה חוט או עזרה מעבר אני מאוד יודה לך ...מדריך ..משהו ?

פורסם
  • מחבר

10x !

עובד מצויין !!

הבעיה כרגע זה פורטים אי מיול לא רוצה להתחבר ב HIGH ID

את זה אני מגדיר דרך הפייר וול של הכרטיס רשת האל חוטי או דרך הפיירוול של החיבור עצמו של החיוג של במודם ?

נ.ב

אה ואפרופו ממ"דים למניהם ! הקליטה היא 98 אחוז כשהדלת סגורה לחלוטין ו 100 שפתוחה !

אין לי מוסג למה הגיע הרושם על זה ש "אין טעם בכלל לנסות אל חוטי בממ"ד"

...כנראה שיש כמה סוגי ממ"דים למניהם אין לי שמץ , אבל זה כבר לפורום "קבלנות ושיפוצים" שייפתח אולי בעתיד ב HWZONE .

:xyxthumbs:

תודה .

;D

נערך :

טוב ! ...בעיה חדשה (כמובן) ...בכל השרתיי משחקים בישראל הפינג שלי הוא 120 !! :( מן הסתם זה קשור לחיבור האל חוטי , השאלה שלי אם זה אמור להיות ככה ? (אין לי שום נסיון ברשת אל חוטית תמיד הייתי מחובר קוי עם פינג של 15 בישראל ובחו"ל 80)

ניתן לשנות איזה שהם הגדרות כל שהן ...משהו ? או שככה זה הפינגים כאשר נמצאים ברשת אל חוטית (למרות שהקליטה מצויינת של 98 - 100 אחוז)

?

פורסם

על המחשב הראשי יש פינגים טובים לאותם שרתים?

אבל בלי קשר אני לא הייתי מצפה לפינגים מזהירים מחיבור דרך הסלולרי

פורסם

יפה שיש קליטה, לא צפוי, אבל קורה. אם יש חלונות קרובים זה יכולה להיות הסיבה, אבל אם כבר עובד למי אכפת למה :smile1:

לגבי פורטים וכאלו, לפתוח פורטים למחשב שלך צריך לפתוח פורטים בחומת אש של המחשב של השותפה, אבל... לפי מה שאני מבין החיבור הסלולרי חיבור לרשת הפנימית של המפעילה, מעין רשת ביתית גדולה ולכן כל הפורטים ה"לא מיוחדים" יהיו סגורים.

פינגים בכל מקרה לא יהיו טובים דרך הרשת הסלולרית, בעיקר עם יש עומס בתא הסלולרי שבו אתם נמצאים.

פורסם
  • מחבר

טוב ....הפינג באמת באיזור ה90 100 בישראל .

ניסיתי מהמחשב שמחובר ישירות למודם , עם פייר וול בלי פייר וול לא משנה . רשת סלולרית כנראה באמת לא נועדה למשחקי רשת :pissed:

אולי זה ישתנה בעתיד , בינתיים יש רשת לפחות זה כבר טוב .

אולי אעבור שבוע הבא לרשת רגילה של ADSL\HOT וזהו . (מה לא עושים היום בשביל שבטפילד2+COD4 יעבודו כמו שצריך - אפילו אם זה דורש ממך הוצאה של 70..80... שקל חודשיים !!)

מישהו מודע אם אעשה חיבור ADSL האם אני אצתרך לשלם גם אחזקת קו טלפון ?

ובכלל מה הדרך הזולה ביותר היום לאינטרנט מחשב יחיד ?

(בבית הורי יש HOT שזה 70 שקל ל1.5M) הקטע שלא שיניתי כלום כבר המון זמן אז גם לגבי מחירים אני לא בעניינים .

מה האינטרט הזול ביותר שאפשר כרגע לעשות (למחשב יחיד) ? יש מבצעים או משהו חדש שלא שמעתי עליהם ?

10X

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים