עבור לתוכן

בעיה עם הכונן הקשיח החיצוני

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032.

בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו.

איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר).

יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה?

תודה!

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אני מבין שאתה מדבר על החיבור הUSB...בכל אופן אם כמה מחשבים לא מזהים אותו והם זהים "מוצרים" אחרים בUSB..

אז יש בעיה איפשהו בכונן..כבל ניסת להחליף ?

יש מצב שחיבור/בקר USB תקול..

ויש לך כרטיסי הרחבה שלוקחים את הSATA מהלוח אם ו"הופכים" את החיבור לESATA חיצוני..דרך חריצי הPCI....

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאתה מדבר על החיבור הUSB...בכל אופן אם כמה מחשבים לא מזהים אותו והם זהים "מוצרים" אחרים בUSB..

אז יש בעיה איפשהו בכונן..כבל ניסת להחליף ?

יש מצב שחיבור/בקר USB תקול..

ויש לך כרטיסי הרחבה שלוקחים את הSATA מהלוח אם ו"הופכים" את החיבור לESATA חיצוני..דרך חריצי הPCI....

כבל עדיין לא ניסיתי להחליף.

אם אני מחליף כבל סביר להניח שאשלם על זה. חשבתי על במקום לשלם על כבל לנסות לקנות את הדבר הבא : http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=SATA2eSATA-INT&affiliate=zap שלדעתי מתאים (לפי מה שהבנתי הוא עם חיבור ESATA חיצוני ומתחבר ל-SATA שבלוח האם) ובכך לראות אם הבעיה היא אכן בחיבור ה-USB או בכונן עצמו. בכל אופן ארוויח מהירות העברה גבוהה פי כמה מאשר דרך חיבור ה-USB. אם זה לא יעבוד או שאנסה לקנות כבל USB חדש או לשלוח את הכונן לבדיקה אצל החברה (עדיין לא הסתיימה האחראיות של החצי שנה).

האם אתה יכול בבקשה להסביר את כוונתך במשפט "יש לך כרטיסי הרחבה שלוקחים את הSATA מהלוח אם ו"הופכים" את החיבור לESATA חיצוני..דרך חריצי הPCI...."?

תודה רבה.

פורסם

הכוונה במשפט הארוך שלי..הייתה למוצר שהבאת בלינק... ;D

ואכן זה שווה נסיון..תעדכן אחרי שתבדוק..

פורסם
  • מחבר

אני מקווה לרכוש אותו בזמן הקרוב. מקווה שיעזור.

אעדכן אחרי שאנסה אותו.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים