עבור לתוכן

קריסת המחשב 1950PRO

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל עדיין לא ברור לי... למה הבעיה הזאת התחילה רק עכשיו? כלומר, הכרטיס הזה עבר עם הספק בעבר יפה מאוד... למה עכשיו הספק התחיל לעשות בעיות? יש סיבה הגיונית? לא שניתי משהו במחשב מאז שהוא פעל כמו שצריך עם הספק..[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 17:00:39

UP[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 13:07:20
UP
פורסם

גם לי היה את הכרטיס הזה ואחרי שנה ושבעה חודשים (חודש אחרי שפגה האחריות) הוא התחיל להתחמם ולקרוס. בדיקה ברשת גילתה שלכרטיס הזה של החברה ההיא (נראה לי SPARKLE או SHAPPHIRE אבל כבר לא בטוח) זה קורה הרבה. פגם בייצור או משהו.

בסופו של דבר הייתי צריך לקנות כרטיס חדש.

מצד שני הכרטיס שלי היה מגיע ל~100 מעלות אז 67 נשמע קר מדי ;D

אבל אל תשלול את הכרטיס כמקור הבעיה.

פורסם

אבל עדיין לא ברור לי... למה הבעיה הזאת התחילה רק עכשיו? כלומר, הכרטיס הזה עבר עם הספק בעבר יפה מאוד... למה עכשיו הספק התחיל לעשות בעיות? יש סיבה הגיונית? לא שניתי משהו במחשב מאז שהוא פעל כמו שצריך עם הספק..[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 17:00:39

UP[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 13:07:20
UP

התישנות רכיבים... בספקים ג'נרים הם לא מיועדים לעבוד בהספקים גבוהים לאורך זמן כמו שדורש הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא שולל את הכרטיס כבעיה... אבל לפי מה שהבנתי הקריסה הידועה בכרטיס היא כתוצאה מבעיית טמפ'- לא אצלי.

אם אתה אומר שיש שחיקה, אני מקווה שזה נכון... בכל מקרה יום ראשון אני הולך לבדוק את הספק שלי... וספק אמיתי של 370W (של ENERMAX השקט), אמור להסתדר עם מערכת כמו שלי נכון?

פורסם

תנסה לממש אחריות

הכרטיס הזה כמעט לא קיים כיום במגוון של החנויות ככה שיש סיכוי שיצ'פרו אותך בכרטיס אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים