עבור לתוכן

כצפוי -הוכרז דגם ה60 גיגה לXBOX 360

Featured Replies

פורסם

עד שלא יהיה יבוא מסודר ורישמי על מנת להסיר את החשש מה RROD ושאר נושאי אחריות ובמחיר שפוי, בארץ ה XBOX360 לא רלוונטי. הסיבה היחידה שיש יותר XBOX360 בארץ (וזו הנחה בלבד - לא בטוח שזה נכון) היא העובדה שאנחנו מדינה של דיסקט אחד/מדינת פירטיות ושה PS3 לא פרוץ. כמו שליוויו אמר - גם רב האנשים שאני מכיר עם קונסולה מחזיקים PS3 ולא XBOX360. זה שהפירטיות עוזרת להם לבסס את מעמדם בשוק הייתי לוקח בעירבון מוגבל - הרי על כל קונסולה הם מפסידים כסף ואם רכשת קונסולה פרוצה מיקרוסופט בעצם מפסידה ולא מרוויחה מכך כלום.

פורסם
  • מחבר

הבעיה בנציגויות בארץ זה שאנחנו נחשבים אירופה

והמחירים בהתאם

פורסם

למה קרירין - אנחנו הכוכב ה51 בדגל של ארה"ב?

אנחנו יותר קרובים פיסית למזרח הרחוק?

ברור שאנחנו נחשבים כחלק מאירופה , ואני לא רואה סיבה למה לא.

לוגית ולוגיסטית זו מחשבה נכונה.

ליביו

פורסם

ליויו - אתה לא צודק. בתור אחד שעובד בתחום אני יכול להגיד לך שהרבה סחורה, גם ביבוא רישמי, מגיע מהמזרח הרחוק ולרב זה זול יותר, ככה שהשיקול לספח אותנו לאירופה לא מובן גם לי.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי שנחשב חלק מאנדרומדה

העיקר שהמחירים יהיו טובים ויהיה אנגלית במשחק

בפועל באירופה המחירים מסריחים

פורסם

בכל זאת, אנחנו נחשבים חלק מאירופה, חוץ ממבחינה פיזית, אנחנו הרבה יותר לאירופה מאשר למדינות ערב בסביבה.

פורסם

לדעתי יש עדיפות לXBOX נטו בגלל מבחר המשחקים והיכולת להריץ משחקים מהHDD.

לפני שנה פלוס כמעט קניתי PS3 ובסוף זה לא הסתדר והיום אני לא מצטער בכלל.

למרות שהמערכת מפוצצת בפיצ'רים, למרות שהמעבדים של הPS3 מטורפים, מה הטעם בהם אם גם אין הרבה משחקים, אם האפשרויות באינטרנט בינוניות בקושי.

ולמרות שאני לא אוהב לתת לגייטס עוד כסף (כי זה לא כאילו הוא צריך את זה) אני נותן עדיפות לXBOX.

מה שהכי מגוכח זה המכירות של הWII המעפאן...

פורסם

מה הטעם בהם אם גם אין הרבה משחקים, אם האפשרויות באינטרנט בינוניות בקושי.

מאיפה אתה מביא את השטויות האלו?

פורסם
  • מחבר
מה שהכי מגוכח זה המכירות של הWII המעפאן...

לWII למרות שזה לא נראה לך יש כבר רשימת משחקים מכובדת

שלא תצא למחשב

לאומת ה360 ...

פורסם

גודמוני - ידוע לכל העולם ואחותו שיש יותר שחקים אונליין בXBOX מבכל קונסולה אחרת...

קרירין - זה שיש הרבה משחקים לא משנה את העובדה שרובם המכריע לא מיוחדים, בעלי גרפיקה נחותה ושבלי הויברטור הלבן ההוא אף-אחד לא היה משחק בהם...

אני לא מעריץ של ה360 והייתי מעדיף PS3 בכל יום בשנה, אבל זה לא משנה את העובדות בשטח - ה360 יותר משתלם...

פורסם
  • מחבר

אחרי E3 2008 ה360 בכלל לא כל כך משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים