עבור לתוכן

כצפוי -הוכרז דגם ה60 גיגה לXBOX 360

Featured Replies

פורסם

עכשיו באמת אין סיבה לקנות את הelite... אלה אם כן שחור עושה לכם את זה.

בטח בעיית הprod עדיין קיימת, מה שמונע ממני לקנות אותה.

אם MS לא תעשה כלום בעניין הזה (או תחתוך מחירים בצורה דרסטית שוב) יהיה קשה לי לראות את הX ממשיכה במאבק.

פורסם
  • מחבר

כרגע לא ידוע אם RROD קימת בפאלקון או לא

ככה שאולי MS כן עשתה משהו בעניין

אבל הורדת מחיר כזאת שרק זמנית היא מאוד טיפשית לדעתי

כרגע הPS3 בהתחזקות

זה שדגם ה20 גיגה יהיה זול לתקופה מסוימת עד שיגמר מהמדפים אבל ה60 גיגה יעלה כמו ה20 היום

זה תרופה לזמן קצר ולא באמת יציל את ה360

פורסם

לדעתי המחיר טוב בכל זאת, הרי זה X360 60GB ב349$ נגד PS3 40GB ב399$, לדעתי האיתי הולך על הX3600.

פורסם
  • מחבר

כן אבל תזכור שהPS3 כולל הכל מהקופסה

יש לו בלו רי\הPSN בחינם \כרטיס רשת אלחוטי פנימי

ותזכור שהPS3 מוכר יותר יחידות מהXBOX360 עולמית כבר כמה חודשים טובים

פורסם

אבל תכלס רוב האנשים לדעתי לא קונים קונסולה כדי לראות סרטי BR, שלרוב יקרים יותר/מבחר קטן יותר (לומרות שאני הרבה פעמים באתי לבלוקבסטק בארה"ב ויש פה חצי חנות סרטי BR) אלה כדי לשחק, BR זה רק תוספת.

ה50$ (ויורו לאירופאים) לשנה לדעתי זה סכום די סימלי (במיוחד לאמריקאים ולאירופאים, יותר מלי ולך), ועוד כשהGOLD טוב יותר מPSN.

לעומת זאת הX360, מכפי שראיתי, רוב המשחקים ניראים טוב יותר בX360 (סתם ניזכרתי עכשיו, מה עם התוכן המיוחד שMS שילמה עליו 50M$ בGTA:IV לX360).

בנוסף לכך, יותר מעניין כמה יש TOTAL קונסולות ולא כמות פר חודש, במיוחד בשווקים ששם אשכרה קונים משחקים.

פורסם
קונסולת האקס-בוקס 360 טרם הגיעה לארץ ביבוא של מיקרוסופט, אם כי מנכ"ל מיקרוסופט ישראל דני ימין אמר לנו בראיון לפני מספר ימים כי יש כבר תאריך פנימי להשקה.

נשמע מעניין...

פורסם
  • מחבר

אבל תכלס רוב האנשים לדעתי לא קונים קונסולה כדי לראות סרטי BR, שלרוב יקרים יותר/מבחר קטן יותר (לומרות שאני הרבה פעמים באתי לבלוקבסטק בארה"ב ויש פה חצי חנות סרטי BR) אלה כדי לשחק, BR זה רק תוספת.

ה50$ (ויורו לאירופאים) לשנה לדעתי זה סכום די סימלי (במיוחד לאמריקאים ולאירופאים, יותר מלי ולך), ועוד כשהGOLD טוב יותר מPSN.

לעומת זאת הX360, מכפי שראיתי, רוב המשחקים ניראים טוב יותר בX360 (סתם ניזכרתי עכשיו, מה עם התוכן המיוחד שMS שילמה עליו 50M$ בGTA:IV לX360).

בנוסף לכך, יותר מעניין כמה יש TOTAL קונסולות ולא כמות פר חודש, במיוחד בשווקים ששם אשכרה קונים משחקים.

קודם כל קונסולות זה לפי אזורים

כרגע גם הPS3 וגם ה360 מתחרים בעצם על מקום שני ... ;D

ביפן וכנראה גם באירופה השוק של הPS3 יותר גדול

הXBOX360 חזק מאוד בארצות הברית

ותזכור שהוא יצא שנה לפני

בלי משהו מיוחד ה360 יתחיל לנבול כי הוא מדשדש במכירות כבר תקופה

לאומת זאת הPS3 מתחזק וכנראה ימכור הרבה יותר שסוני תצליח להוריד מחירים

בעניין משחקים זה שההשקה של הPS3 הייתה גרועה

לא אומר שעכשיו המצב אותו הדבר

היום מפתחים למדו כבר לנצל את הPS3 בצורה נורמלית והגרסאות השונות נראות דומות

תוסיף לזה תשלום לליב ותשלום לכרטיס רשת אלחוטי והPS3 יותר משתלם להרבה גימרים

נשמע מעניין...

יופי רק עכשיו תאריך פנימי

עד שה360 יצא בארץ הוא כנראה יהיה מיושן להצדיק קנייה שלו

ובטח יתחילו שמועות על היורש שלו

פורסם

זה לא משנה זה ישבור את שוק הקונסולות בארץ כל עוד MS לא ידביקו אליו את פרמיית הבושה שאנחנו חולקים עם מלזיה סין ועוד כמה חורים.

מוצרים שמשווקים ע"י MS ישראל מתומחרים מאוד קרוב לעלות שלהם בחול. זה יגרום גם לישפאר להוריד מחירים לPS4 או מה שזה לא יהיה בושה שהם מוכרים את הקונסולה הזאתי עם איזה 250% רווח.

פורסם

הרבה קונים את זה גם בערך המוסף של הנגן בלו ריי (וכמו שאמרת , בארה"ב זה נפוץ מאוד וגם בארץ זה מתחיל להופיע אפילו בהשכרות בבלוקבאסטר) ככה שזה כן שיקול.

ובנוסף המחיר של הGOLD + כרטיס רשת אלחוטי - שם אותו מעל המחיר של הPS3.

דובי - אני מסכים איתך ב100% , אם המחיר יהיה טוב (כמו שהוא על רוב מוצרי מייקרוסופט) זה אכן יטלטל את השוק (בעיקר אם הם יתנו גם אחריות רשמית של 3 שנים כמו בחו"ל) אבל! לדעתי זה ישפיע בעיקר כמו שכתבת על מה יקרה בדור הבא.

בדור הזה , בארץ , לדעתי סוני תיקח (אם לא לקחה כבר) ואלה אם המחיר יהיה היסטרי ופתאום גם יצצו משחקים בזול , אני לא רואה את זה משפיע ממש.

ליביו

פורסם

סוני לקחה בצורה מוחצת כי רוב האנשים לא יודעים מה זה Playstation והם הולכים לtoys r us ומבקשים סוני 3. למרות שעד כמה שזה עצוב העובדה שה360 הוא פרוץ לפירטיות לחלוטין עזרה לMS לבסס את המעמד שלה בשוק, ה360 מוכר הרבה יותר מהXBOX המקורי בארץ.

פורסם

אם אני מסתכל בקרב החברים, אז על כל שלוש Xים יש פוסי אחד. וגם חלק מהחברים עם הPS היו מעדיפים X במקום.

אבל לעומת זאת כימעט כל ילד יודע מה זה PS מה שלא קורה כל כך עם הX360.

פורסם

INSTALL , לעומת זאת אני יכול להגיד לך "כנגד" שבקרב ה"חברה" שלי (גם בלימודי מדעי מחשב וגם בחברת הייטק) שהם חברה מאוד טכנולוגים ובעניינים , היחס הוא בערך 1-4 אם לא יותר לטובת הPS.

גם שניים מהחברה שיש להם גם וגם (ובהתחלה הPS העלה אבק ליד הXBOX אצל שניהם) עברו לשחק בעיקר בPS (גם כי לשניהם התקלקל הXBOX יותר מפעם אחת וגם בגלל התאזנות המשחקים אחרי השנה הראשונה).

דובי - מוסכם לגמרי ,

אחרי הכל , אנחנו הפסיכים בעוד הרוב זה - אבא תקנה לי.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אם הXBOX העתידי יגיע רשמית לארץ ובמחיר של ארצות הברית

תירשמו אותי ברשימת המתנה

הבעיה שאני לא רואה את זה באמת קורה

ה360 מתקרב לשלוש שנים בשוק ועדיין אין פרסומת אחת אפילו בישראל

פורסם

אני אומר ככה

אם יהיה יבוא רשמי בארץ ברוכה תהיה מיקוסופט ישראל

אם לא אנחנונמשיך לאכול חרא אבל כמו עכשיו אנחנו נסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים