עבור לתוכן

מחפש Switch 4 מצבים... ומחפש גם TSOP 1738 או 1838

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי אותך אתה עושה את המפצל לרמקולים או למחשב

אתה מתכוון שזה יהיה מחובר לרמקולים ושתרצה שהם ישמיעו הוט אז תחבר הוט ושתרצה מחשב תעשה מחשב

או שתמיד זה יהיה מחובר למחשב ושתרצה שזה ישים אוזניות אז אוזניות ורמקולים על רמקולים... את זה הבנתי אבל איך בדיוק תשנה את זה להוט?

פורסם

הבנתי סבבה

רעיון נחמד לא יהיה יעיל בשבילי בכלל...

פורסם
  • מחבר

כי אתה משתמש רק בדבר אחד?

פורסם

אני משתמש רק ברמקולים נהרסו לי האוזניות אז לבנתיים זה לא יעיל לי גם אחרי שאני אקנה אוזניות חדשות אני אצתרך מקסימום מפסק 2 מצבים

פורסם
  • מחבר

נכון. כעיקרון גם אני צריך 2 מצבים, אבל שיהיה spare למי אכפת, אני לא אמות אם בכלל לא יהיה לי, התרגלתי כבר להתכופף להחליף כבלים, זה בשביל נסיון.

פורסם

כן זה דיי מגניב לעשות משהוא כזה אם הייתי באמת צריך את זה בשביל משהוא אני חושב שהייתי עושה

פורסם
  • מחבר

תגיד יש לך רעיון למשהו שאפשר להכין (על PCB ואפילו בלי)? רעיון לאיזשהו מוד?

בא לי להכין משהו...

רק שאין לי דרמל, אז זה קצת מגביל. כי יש לי משהו כמו 10 דברים שהייתי עושה אם היה לי דרמל ליום אחד (:

פורסם

כן גם לי אין דרמל זה בעסה אני לא מת לעשות כל מיני דברים איתו כמו חיתוך וחריטה וכאלה אבל אין לי וגם אין לי הרבה כסף נזיל כדי לקנות אחד

פורסם
  • מחבר

כן גם לי, ואני לא בידיוק גר בפנטהאוז כמו כמה כאן שיש להם חדר עבודה.. אז אני לא חושב שיהיה ממש נח לעבוד איתו כשאין הרבה מרווח.

פורסם

כן גם לי, ואני לא בידיוק גר בפנטהאוז כמו כמה כאן שיש להם חדר עבודה.. אז אני לא חושב שיהיה ממש נח לעבוד איתו כשאין הרבה מרווח.

איפה אתה גר ?

פורסם
  • מחבר

נתניה למה מה זה קשור? חחחח

אני לא גר ברחוב, הכוונה שאין לי בית 3 קומות ואני יכול לעשות את זה במחסן/חדר עבודה/בחוץ... אני גר בבניין אז אין ממש מקום אידאלי לזה.

אבל אם היה לי דרמל אז הייתי מוצא דרך, זה לא משנה:]

איפה אתה גר?

פורסם

אני גר בחור שקוראים לו בית שמש

לעומתך כן יש לי מקום לעבוד(לא גדול מידי יש לי מרפסת ריקה לגמרי 2X2 ) אבל אין לי כסף כדי לקנות את הדרמל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים