עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד ללימודים בפחות 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

נראה טוב. במיוחד אני אוהב את העובדה שזה מסך 14.1" ולא 15.4".

פורסם

אתה מתכוון לזה אני מניח:

http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=2400

נראה סבבה..

אני מעדיף את ה-LG R405 ב-3650 ש"ח.

הוא יותר קליל ב-2.3KG לעומת 2.5KG (שזה כבר כמעט משקל של 15").

מגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה.

ב-HP לעומת זאת מקבלים מעבד קצת מהיר יותר וגירסת פרימיום של ויסטה.

אתה יכול אגב לראות את שניהם בבאג בדיזנגוף סנטר, עברתי שם היום יש את ה-HP בתצוגה כמדומני הדגם הזה (או אחד משודרג טיפה).

ויש להם גם את ה-LG במלאי כך שאפשר לראות מחוץ לקופסא אבל לא להדליק. אם בכל זאת תרצה לראות אותו בפעולה ולהתרשם יש בחנות HANDY שגם נמצאת בסנטר, ואפשר לגלוש שם ולהתרשם ממנו.

עוד אופציה טובה תהיה ה-Dell Vostro 1310, שהוא יותר למגזר העיסקי, אבל שוקל באזור ה-2.1 ק"ג עם מסך 13.3", ויש לו מסך מט שלא סובל מהשתקפויות כמו כל הפשוטים האחרים, הוא עולה 4200 ש"ח ב-notebookclub אבל פחות מתאים למולטימדיה אם זה חשוב לך (רמקול מונו, אין יציאת S-VIDEO).

פורסם
  • מחבר

אהבתי את ה Dell Vostro 1310 הוא נראה מחשב מעולה. לא ממש חשוב לי המולטימדיה (כלומר אם אני ירצה לראות בו סרטים אני יכול)

אבל המסך 13.3 זה לא קטן מדי? בשביל עבודה ב Office.

ומה הכוונה כשהם אומרים ללא מערכת הפעלה. את הדריברים הם נותנים לי?

פורסם

מאמין שכן, בכל מקרה אפשר להוריד דרייברים מהאתר של דל.

אמור להיות להם אותו בתצוגה בחנות בפ"ת, אני בעצמי מתכוון ללכת היום לבדוק אותו ואת ה-1400.

אולי אעדכן לאחר מכן.

אפילו מסכי 12" הם שמישים למדי, והרזולציה נשארת זהה (1280x800) כך שאתה לא מאבד שטח עבודה.

האמת שאתמול ראיתי את ה-R405 שהוא 14" והוא נראה לי גדול יותר מכפי שדמיינתי.

פורסם
  • מחבר

אני ירושלמי אז אם תוכל לתת היתרשמות היה מעולה תודה.

פורסם

אוקיי אז ככה.. ;)

ה-Vostro 1400 האמת דיי איכזב אותי, הוא מרגיש דיי מגושם וכבד משציפתי, האמת שלא רחוק בהרבה מה-1525. העיצוב קצת משעמם למרות שאיכות הבניה ניראת טובה. המסך שלו הרגיש לי פחות בהיר מה-1310 (למרות שהיה מכוון על מקסימום), ובכללי פחות איכותי ממסכים אחרים. ה-Touchpad שלו גם איכזב והיה כזה לא ממש responsive. כמו כן העיצוב משעמם בניגוד לסדרה החדשה יותר שאליה שייך ה-1310.

ה-Vostro 1310 ממש חמוד, הוא לא קטן מדי כמו שחששתי, אלא פשוט בגודל מושלם, העיצוב שייך לסידרה החדשה, כך שלמרות שקשה לראות בתמונות המכסה העליון שלו מצופה בציפוי מבריק ויפה (כלומר יתפוס טביעות אצבעות ושריטות חבל"ז), כמו כן הכונן דיסקים הוא SLOT בלי מגש עדין שיוצא, והכפתורי מולטימדיה הם Touch עם אור כחול שזה מוסיף למראה שלו. המסך היה נהדר והרגיש לי יותר מוצלח מסדרת ה-1400, גם בניגוד ל-M1330 הוא לא מבריק והמנורות שהיו ברקע בכלל לא הפריעו לשימוש בו, במסכים המבריקים זה פשוט היה השתקפות אחת גדולה וזה מאוד ברור כשרואים זאת ככה אחד ליד השני. המשקל היה סביר, לא קל כמו שהייתי רוצה (אבל בשביל לרדת עוד צריך לשלם סכום מכובד), אבל בהחלט יותר קליל מרוב המחשבים שיוצא להתקל בהם. הייתי מרוצה מה-Touchpad שהגיב יותר בהצלחה, קראתי בביקורת שהכפתורים שלו קרובים מדי לקצה ושהוא קצת קטן אבל שכחתי מזה בכלל ולא באמת שמתי לב לזה, אולי בגלל שהשתמשתי בעמידה - בכל מקרה אני מתכוון להשתמש בעכבר אם וכאשר ניתן.

אם לא היה צריך לחכות שבועיים כדי לקבל אותו כנראה שהייתי הולך על ה-1310, למרות המחסור ביציאת SVIDEO. אבל אין לי זמן לצערי, וזו באמת יציאה חשובה בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים