פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אם נמשיך לדחות את זה שום דבר לא ייצא לאור... 18 איש ךבי הסקר יבואו ב31, ואני בטוח שגם אחרים יתאימו את עצמם ויבואו, אז מה הבעיה?? כמה כבר אפשר לדחות באמת, זה מתחיל לשגע, Lets Do It!
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אני בעד לדחות לתחילת אוגוסט,אני עובד עד אז :-\סוף יולי - תחילת אוגוסט... same shit...אור, אני לא מאמין שנוכל לארגן את זה כל כך מהר.. אז לא יודע..בכל מקרה אבי, בוא תסגור פה את כל השאלות ותגיד לנו מה נסגר... אף-פעם לא נצליח לרצות את כולם ושכולם יבואו...18 איש זה בהחלט נחמד למפגש ואני בטוח שיבואו יותר...אז למה אנחנו מחכים?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים חבר'ה, ה-31/7 זהו התאריך שנפגשים, וסופית!!!!!!!!!! בלי דחיות! בנוסף אם כבר אתם באים, תביאו איתכם מכונת וידאו, אני צריך שמישהו ייעזור לי להכין קטע וידאו עם האופנוע שלי (מי שיודע לצלם כמו שצריך), אני יודה מאוד לעוזר! (הרכבה עליי.... )
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אה יפה שקבעת, ממש נחמד שאתה משתמש במפגש הזה לאינטרס שלך.מכונת וידאו? להכין לך גם אולפן הפקות ועריכה?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אה יפה שקבעת, ממש נחמד שאתה משתמש במפגש הזה לאינטרס שלך.מכונת וידאו? להכין לך גם אולפן הפקות ועריכה?פשוט אין לי מכונת וידאו אז אני מניח שיש למשתמשים פה. ;D
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים טוב חברים אני לא יוכל להגיע אני הולך לקוקה קולה ויל'ג באותו יום בכל מקרה תהנו אל תכו את השומרים שמה ותפרסמו תמונות והרבה !
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים היי!אני בעד 31 רק שאני אחרי אירוע של פריקת ברך ואני לא יודע אם אני אסתדר עד אז... =\בכל מקרה תהנו אחים שלי!!NIKILLER
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים יש כבר דיון ראשי לעניין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349767.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.