עבור לתוכן

שאלה בנוגע לאפשרויות הרחבת זכרון

Featured Replies

פורסם

לקראת שנת הלימודים הקרובה אני מחליפה את הלפטופ הישן וקונה HP 2510p. הדגם הזה מגיע עם חריץ זכרון אחד ואפשרות להרחבת זכרון עד 2gb.

שאלתי היא, האם יתכן וניתן יהיה להרחיב את הזכרון כאשר כרטיסי 4gb/3gb DIMM יהפכו יותר זמינים? אני חושבת שה-chipset של המחשב (Mobile Intel GM965 ) יתמוך ביותר משני ג'יגה של ram אבל ממש אין לי מושג אם זה יעבוד מול הלוח אם בכללותו.

למישהו יש מושג?

תודה:)

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

קשה לדעת מה יהיה בעתיד, אבל תאורטית, אם יהיו זכרונות SODIMM בגודל 4GB בסטיק אחד (3GB לא יהיה, כנראה), סביר להניח שהמחשב יתמוך, כי הצ'יפסט תומך. אבל אין לדעת ב-100%, כי זה תלוי גם ב-BIOS, ומי יודע מה HP שמו ב-BIOS שלהם...

פורסם
  • מחבר

תודה:) יש תקוה

עריכה: דרך אגב, היה נדמה לי שראיתי תוכניות להוצאת סטיק של 3gb, אולי אני טועה. האם הסטיקים של 4gb לא קיימים כבר בשוק? אני זוכרת שראיתי שמוכרים את הלפופ (המפלצתי אמנם) Clevo D901C עם אפשרות של 8gb RAM על שני סטיקים אבל המחיר היה מטורף

פורסם

Clevo D901C משתמש בDDR2 SO-Dimm 200pin, בעל שני סלוטים בלבד, ומכיוון שאין סטיקים של 4 גיגה של זיכרון (עדיין), אני לא חושב שאפשרות של 8GB היא היגיונית ;D

מה גם שמאוד מאוד קשה לקרוא לClevo הנ"ל מחשב נייד :lol:

לגבי השאלה שלך, כל עוד הנייד שתקני יהיה מבוסס 965 כמינימום - עם מערכת הפעלה 64ביט, תוכלי להשתמש ב4GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים