עבור לתוכן

אוזניות בגודל מלא לשימוש במוזיקה ומעט מש&#1495

Featured Replies

פורסם

שלום,

בכוונתי לרכוש אוזניות מחו"ל.

שימוש עיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה ממספר סוגים:

* מטאל

* רוק רך אקוסטי (Red House Painters, Low ודומיהם)

* אינדי רוק

* אמביינט

* מוזיקה קלאסית

* קצת פיוז'ן

* מעט טראנס ודאנס למיניהם

* מעט היפ הופ

שימוש משני יהיה למשחקים, כך שנחוץ זוג אוזניות שיוכל למקם שחקנים אחרים בדיוק במשחקים נוסח Counter-Strike או Quake 3.

התקציב גמיש אך המטרה היא לא לחרוג מגבולות ה250$.

איני משתמש במגבר לאוזניות וגם לא מתכוון לקנות אחד בשנה-שנתיים הקרובות כך שיש צורך באוזניות בעלות עכיבות נמוכה. את כרטיס הקול סביר להניח שאשדרג עד סוף השנה.

אין עדיפות ממשית לפתוחות/סגורות.

בזמנו עמדתי ללכת על הAudio-Technica ATH-A900, הכוונה עודנה קיימת אבל עולות טענות ברשת בדבר עמידות הריפוד דמוי-העור שיש להן. ויש לי עבר (והווה) מאוד לא נעים עם הריפוד דמוי-העור של הSennheiser HD280. לכן הפנייה אליכם, חברי הפורום.

תודה מראש על כל עזרה/עצה/המלצה :hi:

פורסם

היו לי A900 למעלה משנה, ויש לי חברים עם האוזניות האילו שנים. לא שמעתי תלונה אחת על הריפוד שלהם. במקרה הכי גרוע תחליף פאדים. מבחינת נוחות וסאונד הן אחלה לגמרי. הרבה יותר טובות מה-280 שלך בכל בחינה לדעתי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות,

העובדה שהן עדיפות על ה280 ברורה לי. למען האמת אני נהנה יותר לשמוע מוזיקה עם הנגן הנייד והPX100 מאשר עם ה280. כך שברור לי שלא משנה מה אקנה, זה יהיה שדרוג משמעותי על פניהן. כי לא סתם קניתי אותן באיזה 80$ כשבקטלוג (וכתוצאה מכך גם בארץ, איזה יופי) הן רשומות ב200$.

ואני שמח מאוד לשמוע שאין תלונות על הריפוד, אם הוא עמיד, אז אשב לי בבית ואהנה מA900 בעוד כשבועיים.

השאלה היא האם ישנן אפשרויות עדיפות על הA900, או שמה באמת מדובר באוזניות התפורות לצרכים שלי?

פורסם

תעבור על הדיונים של מפגשי האוזניות שהיו פה בפורום, אני בטוח שזה יחכים אותך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על הA900 :xyxthumbs:

במקרה הכי גרוע אחליף את הפדים לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים