עבור לתוכן

Antec 300 vs. CM690

Featured Replies

פורסם

היי!

שלשום הזמנתי מחשב מIQPC עם מארז של CM690.

היום בזמן שהייתי בפורום מפרטי מחשב, אחד האחראי פורום אמר לי שה-300 עולה על ה-CM690 בכל פרמטר.

הדבר הדליק אצלי מיד נורה אדומה, מכיוון שהוא זול יותר באיזה 140 שקל מה-CM690.

אז הלכתי לאינטרנט והתחלתי לבדוק ביקורות, וראיתי שברוב המקומות באמת משווים ביניהם, אך כמעט תמיד ה-CM690 לוקח...

בעיקרון כבר הזמנתי את המחשב, אז הקטע של ה-140 שקל לא כזה משנה לי,

השאלה אם יש הצדקה ל-140 שקל ל-CM690? או שה-300, שזול ממנו די משמעותית, יעשה את העבודה אפילו טוב יותר?

אני מתכוון גם להוסיף 2 מאווררים ל-CM690, אבל ראיתי שגם ל-300 יש מקום להוספת מאווררים ככה שזה לא באמת פקטור...

מה אתם אומרים?

פורסם

קשה להשוות בין מארזים טובים ואיכותיים בסה"כ כי יש פה המון טעם אישי וסדר עדיפויות שונות שמשפיעים על הציון שהאתרים נותנים.

כעיקרון היתרון העיקר של ה-690 הוא הגודל שלו לעומת ה-300.

שניהם איכותיים (מי מעט יותר ומי מעט פחות) ושניהם מאוררים כמו שצריך.

הדבר היחד שלא ידוע לי לגביו בדיוק הוא מי יותר שקט אבל זה בעיקר תלוי במאוררים ככה שזה לא בדיוק חד משמעי.

לא עשית קניה רעה בשורה התחתונה,ואל לך להצטער.

פורסם
  • מחבר

קשה להשוות בין מארזים טובים ואיכותיים בסה"כ כי יש פה המון טעם אישי וסדר עדיפויות שונות שמשפיעים על הציון שהאתרים נותנים.

כעיקרון היתרון העיקר של ה-690 הוא הגודל שלו לעומת ה-300.

שניהם איכותיים (מי מעט יותר ומי מעט פחות) ושניהם מאוררים כמו שצריך.

הדבר היחד שלא ידוע לי לגביו בדיוק הוא מי יותר שקט אבל זה בעיקר תלוי במאוררים ככה שזה לא בדיוק חד משמעי.

לא עשית קניה רעה בשורה התחתונה,ואל לך להצטער.

א. תודה על התגובה!!

הקטע הוא שזה לא שאני מצטער כי אני עוד יכול לשנות.. אבל לפי מה שאתה אומר אולי כדאי לי לשקול את זה כי אני מתכוון להכניס CF, אז אולי הגודל של ה-690 כן ישחק פה תפקיד חשוב לעומת ה-300?

פורסם

וודאי. יהיה הרבה פחות צפוף במארז

פורסם
  • מחבר

וודאי. יהיה הרבה פחות צפוף במארז

אחלה, הרבה תודה.

עכשיו אני שוב שלם עם ההחלטה שלי (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים