עבור לתוכן

אשמח לקבל המלצה למדפסת לייזר צבעונית בייתית בתקציב של כמה מאות ש"ח

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם

למה לא לקנות את ה7590 שהיא מדפסת דיו מאוד מאוד חסכונית עם עומס עבודה מאוד גבוהה יותר חסכונית מלייזרים..

היחידה שמשתווה אליה בחיסכון ועדיין עם הפרש קטן לטובת ה7590 היא ה6180 של זירוקס שיש לה אוצפיה לטונרים מוגדלים שעולים בהתאם אבל זה יוצא מאוד חסכוני היא מתחילה מ2000+ והיא לא משלובת לעומת ה7590 שהיא משולבת עם פקס +מדפסת רשת+מדפיסה דו צדדי והכל ב1099

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני לא צריך מכשיר משולב, אלא רק מדפסת, לכן אשמח לקבל המלצות למדפסות הבאה :

1. מדפסת דיו

2. מדפסת לייזר שחור לבן

3. מדפסת לייזר צבעונית

התקציב לכל מדפסת הוא כמה מאות ש"ח.

תודה.

פורסם

אני אוהב את מדפסות הלייזר של Xerox.

שחור:

Xerox Phaser 3117 החל מ-310 ש"ח. יש לי כזו כשנתיים ומתפקדת יופי (עומס לא כבד).

Samsung ML1610 שהיא שקולה ל-3117, ועולה קצת פחות (החל מ-275 ש"ח).

Xerox Phaser 3122 החל מ-545 ש"ח, שתמורתם אתה מקבל טונר התחלתי גדול יותר ביחס ל-3117, מגירת דפים פנימית (פחות רגישות לאבק) ותאורטית הדפסה מהירה יותר.

צבעוני:

Xerox Phaser 6110 החל מ-564 ש"ח. יש לי גם כזו, אך רק כמה חודשים, כך שאין לי מה להגיד כרגע לגבי עניין העמידות לאורך זמן.

Samsung CLP300 שגם היא זהה (תאורטית) ל-6110, אך משום מה המחיר שלה יקר יותר, מתחיל מ-690 ש"ח. הביקורת היחידה ב-ZAP שלילית משהו.

בכלל נראה שמדפסות לייזר צבעוניות ביתיות טרם הגיעו לרמת האמינות של אלה המדפיסות בשחור בלבד (וגם הביצועים של הדפסת צבע לא גבוהים במיוחד).

למרות זאת, התחושה היא שהן עדיין אמינות יותר ממדפסות הזרקת דיו. באלה אני לא נוגע יותר גם במוט קפיצה, ולכן אין לי מה להמליץ בנושא.

פורסם
  • מחבר

האם יש מדפסת לייזר צבעונית משולבת עם פקס/סורק/מכונת צילום בעלות של עד 1,000 ש"ח ?

פורסם

צבעונית? אפילו לא קרוב. רק שחור.

לא אמרת בתחילה שאתה לא רוצה משולבת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים