עבור לתוכן

מחפש המלצה: כרטיס מסך NVIDIA עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הנה הפרמטרים:

* היום יש לי 7900GT ואני רוצה לשדרג קצת. אני רוצה שיריץ נניח mass effect ו-cod4, לא crysis.

* אני מריץ windows XP.

* רק NVIDIA, לא ATI.

* אין לי לוח SLI אז זה לא פרמטר חשוב.

* אני מעדיף כרטיס שקט יחסית, אז קירור פסיבי (או מאורר טוב) זה רלוונטי. OC בכלל לא מעניין אותי.

* ספק כוח 350 450 ואט של ANTEC.

* הכרטיס לא חייב להספיק לעוד שנתיים, מספיק עוד שנה ואז יהיה שדרוג כללי של המחשב בכל מקרה.

* תקציב, עד בערך 1000 שקל.

שאלות

1) מה לקנות? המליצו לי על 8800GT אבל יש גם את ה-9600 וכל מני כאלה, ואני כבר ממש לא מעודכן.

2) שמעתי שהמחירים אולי ירדו ערב יציאת כרטיסים חדשים. לא אכפת לי לחכות איזה שבועיים. כדאי לחכות קצת?

3) מה לגבי זה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2459

פורסם

אני לא סגור על אם הספק שלך יחזיק 88GT, אבל אם הוא כן, אז לך על זה.

פורסם

תחכה ל 9800GTX+ אמור להיות בתקציב שלך אם אתה ממש מתעקש NV

פורסם
  • מחבר

תיקון: מסתבר שזה ספק של 450 (ספציפית SmartPowerII 450 שבא עם Antec Sonata II).

פורסם

ממש לא משתלם, למרות שאתה לא רוצה ATI, אני מאוד ממליץ לך על הHD4850,

שעולה פחות וחזק בהרבה. ועכשיו בכלל עושים פה קנייה קבוצתית וכנראה תהייה הנחה משמעותית על הכרטיס הנ"ל.

אבל, אם אתה מתעקש על NV אני ממליץ לך לחכות ל9800GTX+ שיעלה כמו ה 4850 ואמור להיות בביצועים דומים אליו.

פורסם

ממש לא משתלם' date=' למרות שאתה לא רוצה ATI, אני מאוד ממליץ לך על הHD4850,

שעולה [b']פחות וחזק בהרבה. ועכשיו בכלל עושים פה קנייה קבוצתית וכנראה תהייה הנחה משמעותית על הכרטיס הנ"ל.

אבל, אם אתה מתעקש על NV אני ממליץ לך לחכות ל9800GTX+ שיעלה כמו ה 4850 ואמור להיות בביצועים דומים אליו.

יעלה כמו ה-4850...?! אומנם ההפרש בחו"ל צריך לעמוד על כ-$30 אבל בארץ נראה לי שזה יהיה 200+ ש"ח.

ובקיצור ה-9800GTX+ לא שווה ולא יהיה שווה את ההשקעה בגלל שהוא חזק רק בכ-20-30% מה-4850 - לך על ה-4850.

נ.ב

מספיק עם ההערצה העיוורת הזאת לחברות!!!

צריך ללכת על מה שנותן את היחס עלות-תועלת הטוב ביותר

פורסם

למרות שאני תומך ב 4850 כי הוא הכי משתלם היום- הבחור ביקש רק Nvidia, מאיזו סיבה שלא תהיה.

במקרה הזה, נסה למצוא 8800GTS 512, כי 9800GTX לא תמצא ב 1000....

9600GT לא משתלם לקנות, ההפרש בינו לבין 7900GT שיש לך עכשיו לא כזה עצום.

נ.ב- COD4 ירוץ לך עכשיו במקסימום גם ברזולוציה של 1680X1050, המשחק לא כבד במיוחד

גם קרייסיס ירוץ יפה על מדיום על הכרטיס הנוכחי שלך.

פורסם

שמע תמיד הוא יכול לחפש משהו יד שניה..

אני עד לא מזמן רציתי למכור ת9800GTX שלי אבל אני עדיין לא בטוח שאני ימכור אותו !!!!

פורסם

חבל שאתה מתעקש לקנות NV כי יש לך את ה4850, כרטיס מעולה במחיר מצויין.

פורסם

פותח הת'ראד, אפשר לשאול למה אתה מעוניין רק בכרטיס של Nvidia ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לעונים.

אכן שמעתי שהכרטיס המדובר של ATI הוא קנייה הרבה יותר טובה, ואני לא מטיל ספק בכך.

הסיבה שאני לא רוצה ATI היא קצת התעקשות ילדותית: הם עלו לי סופית על העצבים עם ה-Catalyst Control Center שלהם.

היה לי כרטיס מסך ATI שבגדול הייתי מרוצה ממנו. פתאום הם מחליפים את הממשק הסביר לחלוטין שלהם עם משהו איום ונורא. הפורומים היו מלאים באנשים שהתחננו לקבל בחזרה את הממשק הישן, אבל הם התעלמו לחלוטין מהלקוחות שלהם. לקח להם איזה שנה עד שה-CCC היה ברמה סבירה, אבל למה לתקן מה שבכלל לא שבור? למה להתעלם מהלקוחות? בעם האחרונה שראיתי את הCCC הוא עדיין היה ערימה נפוחה ולא יציבה של זבל אורגני. פשוט טמטום.

עוד סיבה חשובה היא שלדמואים יש פחות בעיות תאימות עם כרטיסי NVIDIA, מסיבה לא ברורה.

עוד שאלות:

1) מה ההבדל בין 8800GTS ל-8800GT? והאם הם סבירים (מבחינת רעש)?

2) מתי בערך אמור לצאת +9800GTX?

פורסם

ה-9800GTX+ צריך לצאת ב-16 ביולי - ואגיד את זה עוד הפעם - הפרש של 20-30% בביצועים לא מצדיקים עוד 100-200 ש"ח תוספת!

פורסם

ה-9800GTX+ צריך לצאת ב-16 ביולי - ואגיד את זה עוד הפעם - הפרש של 20-30% בביצועים לא מצדיקים עוד 100-200 ש"ח תוספת!

20%? לפי באנצ'ים זה מקסימום 10% ובד"כ בסביבות ה5%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים