עבור לתוכן

מחפש נייד בעיקר לעסקים ונסיעות מחיר עד 6000 בערך

Featured Replies

פורסם

מה שחשוב שיהיה קל מהיר ובעל בטריה ארוכה

בכלל בכלל לא בשביל משחקים

רק אופיס ואינטרנט מרובה וPDFים

יש כזה דבר בנמצא?

תודה מראש.

פורסם

איזה משקל? איזה גודל מסך רצוי?

פורסם
  • מחבר

האמת זה לאבא, לא חושב שיהיה לו יותר מדי אכפת בקשר למסך בטח משהו כמו 14 אינטש או פחות אם צריך בגלל המשקל

ומשקל כמה שיותר קל טוב יותר :)

פורסם

עוד אופציה זולה יותר שאולי תתאים, ה-LG E405 ב-3650 ש"ח

שוקל 200 גרם יותר מהדל עם מסך 14"

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5762

(הזיכרון הוא 2GB כמו שמצויין בתמונה בצד)

והוא מגיע גם עם מערכת הפעלה בניגוד ל-Vostro..

בסכום הזה הוא גם יכול להרשות לעצמו את הדל XPS M1330, ששוקל רק 1.8 ק"ג (גם כן מסך 13.3"), שעולה באזור ה-5800 ש"ח.

אבל אלא אם כן הוא באמת מתכוון להתנייד איתו הרבה סביר להניח שזה לא ממש ישנה לו.

פורסם

במערכת ההפעלה שיש ב-LG הזה לא הייתי נוגע עם עגורן.

לפחות ב-Vostro יש אפשרות לשדרג למשהו נורמלי כמו Vista Business / XP Pro.

גם המעבד של ה-Vostro טוב יותר וההארד דיסק מהיר יותר (אין מצב שיש 7200RPM ב-LG).

ה-XPS אפשרות טובה - מחשב יותר קל ודק, ממש יפה, רק שיש בו מסך מבריק, ולמחשב שמיועד להרבה עבודה שוטפת אני ממליץ על מסך מאט (שיש ב-Vostro). 99% שגם ב-LG המסך הוא מבריק.

פורסם

נו יופי תוסיף עוד 450 ש"ח (על מערכת הפעלה) למחשב שכבר גם ככה יותר יקר ב-550 ש"ח ותקבל משהו טוב יותר בתוספת של 1000 ש"ח בלבד.. :P

תסכים איתי שמתמש פשוט של עבודה משרדית מסוגל להסתדר עם Vista basic ללא בעיה?

אני לא אומר שה-LG עדיף, הוא רק עוד אופציה. נחותה יותר וזולה יותר, כן, אם כי לא במידה משמעותית לצרכים שלו, לדעתי.

אגב הסתבר לי שהמשקל של ה-XPS 1330 הוא 2 ק"ג בכלל. הוא שוקל 1.8 ק"ג רק עם הבטריה של ה-4cell שהיתה במהדורה הראשונה שבכלל הפסיקו למכור. עם ה-6CELL הסטנדרטית הוא שוקל 2 ק"ג, ועם ה-9CELL הוא שוקל 2.15 ק"ג.

היתרון שלו על פני ה-Vostro הצטמצם פתאום משמעותית מבחינתי. זה רק ה-HDMI והשלט עכשיו. בשביל זה ובשביל עיצוב לשלם בערך 1400 ש"ח תוספת (ללא המע"מ), זה פשוט המון.

פורסם

נו יופי תוסיף עוד 450 ש"ח (על מערכת הפעלה) למחשב שכבר גם ככה יותר יקר ב-550 ש"ח ותקבל משהו טוב יותר בתוספת של 1000 ש"ח בלבד.. :P

בדיוק. שים לב שהתקציב הוא 6K. אם אפשר להשקיע, למה לא?

אם מסך 14" ומשקל 2.3KG זה בסדר - הייתי כבר הולך על ה-Latitude:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-160gb-t8300.htm

פורסם

שמתי לב לתקציב, אבל הוא גם אמר עד.. לא כולם מודעים כמה הם צריכים להשקיע במחשב שיענה על הצרכים שלהם.

למשל עד לפני שנתיים בנייחים היית קונה מחשב ב-5000 ש"ח כסטנדרט לבסיס טוב, כיום אתה יכול לעשות את זה ב-3000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים