עבור לתוכן

האם זה בסדר שעידכנתי את המודם alcatel שלי ל510? ואין לי רשת בבית

Featured Replies

פורסם

בטח שתומכת , יכלת פשוט להתקין את ה Configuration File של PPTP ואז הוא היה עובד רגיל ...

ובקשר להיבהוב , מה בדיוק עשית ?

פורסם
  • מחבר

פשוט הPPP1 נשאר בON (כי השארתי את המודם שלי ביגרסאת הPRO) והוא כל הזמן הוא ניסה להתחבר כיוזר guest אבל לא הצליח בגלל זה הנורה הבהבה כל הזמן אבל כשביטלתי את הPPP1 אז זה הסתדר ועוד משהו אם הייתי מתקין תמיכה בpptp ב510 אז המודם היה עדיין נשאר כראוטר? או שהיה אפשר לבטל זאת? ואם כן אז למה עשיתי את כל הכאב ראש הזה בשביל להחזיר אותו לpro אם ב510 היה אפשר לעבוד איתו רגיל בpptp?

פורסם

עדיף להחזיר לפחות ל PRO כדי שיהיה יותר יציב , כי בעיקרון זה לא כל כך בריא למודם הגירסא 510 ...

הוא יכל לתפקד כרוטר וכמודם רגיל לכל דבר , זה תלוי בהתקנה שלו , אצל PRO אפשר לעשות את כל זה דרך ה WEB Interface ..

אבל 510 מוגבל בשלו , אז ישנם התקנות של Configuration File שאפשר להכין דרך תוכנה אחת , או לערוך את הקיים .

פורסם
  • מחבר

מזיק מבחינת מה? והאם היה יכול להגרם למודם נזק כשהחזרתי אותו לpro בעזרת המדריך הזה?

http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=4085&forum=Networking&viewmode=threaded

כי צריכים לשנות שמה כל מיני מספרים בפרומטhex ודצימלים ואני פוחד שזה גם לא ממש בריא למודם שהפכתי את תכולת active לתכולת dl דרך השיטה הזאתי כי אין ברירה מה אתה אומר? כי גם לחבר שלי היה 510 והחזרתי לו לפרו בעזרת השיטה הזאתי אבל עכשיו כול הזמן הנורה שכתוב עליה lan מהבהבת לו בלי סוף כל שתי שניות... וניסינו הכול

פורסם

עדיף להחזיר לפחות ל PRO כדי שיהיה יותר יציב , כי בעיקרון זה לא כל כך בריא למודם הגירסא 510 ...

הוא יכל לתפקד כרוטר וכמודם רגיל לכל דבר , זה תלוי בהתקנה שלו , אצל PRO אפשר לעשות את כל זה דרך ה WEB Interface ..

אבל 510 מוגבל בשלו , אז ישנם התקנות של Configuration File שאפשר להכין דרך תוכנה אחת , או לערוך את הקיים .

עם איזה תוכנה אפשר להכין קובץ הגדרות?

פורסם

הנה העלתי אותה : Download

תשנה סיומת ל Zip

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים