עבור לתוכן

האם זה בסדר שעידכנתי את המודם alcatel שלי ל510? ואין לי רשת בבית

Featured Replies

פורסם

האם זה בסדר? כי עדכנתי אותו מpro ל510 וקראתי באיזה מקום שגירסא 510 היא רק לרשתות כמו כן אני משתמש בuPnP במקום הpptpהאם זה בסדר? או שעשיתי טעות?

פורסם

מאיפה עדכנתה?

יאיר.

פורסם

עשית שטות ... אתה משתמש יחיד ואין לך שום תועלת בזה .

ואתה לא משתמש ב UPNP במקום PPTP ... אין שום קשר ביניהם .

פורסם
  • מחבר

רגע אז מה החסרונות בזה?,האם יהיו בעיות מסוימות בגלל זה?

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי אני משתמש בppp במקום בpptp אבל התקנתי את התמיכה בupnp אז בבקשה תגידו לי אם יש חסורנות או שזה לא טוב שעדכנתי את המודם שלי ל510 כאשר אני משתמש יחיד כי אני צריך לדעת אם כדאי לי להחזיר אותו למצב pro

תודה

פורסם

אם אתה משתמש יחיד, תחזיר אותו למצב Home וזהו. לא ל-Pro. אתה לא צריך את זה.

מצב Pro וגרסה 510 זה הפעלת ראוטרים, וראוטרים צריך רק לרשת של מספר מחשבים. אם יש רק מחשב אחד, מספיק שיעבוד במצב Home. זה רק יחסוך לך כאב ראש של ראוטרים: הפניית פורטים, אייפי פנימי בלבד ולא חיצוני, וכו' וכו'.

הבעייה עכשיו לפי מה שאמרו פה בפורום, היא שיהיה לך קשה להחזיר מ-510 ל-Pro או ל-Home. וזאת הייתה עוד סיבה למה לא לשדרג.

חבל שאתה שואל אחרי שעשית את זה ולא לפני..

קצת ת'רדים על הדרך חזרה. מקווה שיעזרו:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=30469;start=0

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=30155;start=10

פורסם
  • מחבר

האם יכולה להיות בעייה מסוימת שאני נמצא ב510? ואני משתמש יחיד? קבצים פגומים? גלישה יותר איטית? אם כן אז אני יחזיר אם לא אז זה לא ממש משנה לי וגם עוד שאלה נניח אם אני יחזיר את המודם לpro ואני יתחבר דרך pptp (חייגן רגיל) זה יהיה בסדר או שעדיף להתחבר דרך pptp בגירסאת הhome?

תודה

פורסם

מכיוון שהמודם מתפקד כראוטר, יכול להיות שתצטרך להתעסק בפתיחת פורטים למחשב שלך, בשביל שתהייה גישה במחוץ למחשב שלך (כמו למשל, פתיחת סרבר כלשהו על המחשב). את זה אפשר לפתור ע"י ה-defserver שבאלקטל (אם אני לא טועה, יש אפשרות קלה בשביל זה ב-Web Interface של האלקטל 510).

בנוסף, ישנם משחקים שמחפשים אייפי חיצוני על המחשב, והם לא ימצאו, מפני שאין למחשב אייפי חיצוני, אלא רק פנימי. זה ימנע ממך לשחק במשחקי רשת. את הבעייה הזאת לא ניתן לפתור. תהייה חייב לעבוד ב-pptp עם חייגן על המחשב.

אין הבדל בין עבודה ב-pptp במצב Home לעבודה ב-pptp במצב Pro.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לפתוח שרת על המחשב שלי בכל מקרה בגלל שהספק לא מאפשר זאת וגם ניסיתי לשחק בsof2 ברשת והצלחתי,האם יכולות להיות בעיות כגון גלישה איטית? או הורדה איטית? או משהו בסגנון?

פורסם

אחד היתרונות הוא שאתה הפעלת שירות Nat שהוא מעין פיירוול טבעי וזה לא נורא.

אם אתה רוצה להתמקצע ברשתות אז לא עשית שטות.

אם אתה משתמש ביתי פשוט ולא רוצה להסתבך, תצטרך לפתוח שירותים שונים ע"מ לבצע שירות למשחקים (לדוגמא).

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני משתמש יחיד ורציתי לדעת אם זה בסדר שאני שידרגתי ל510 כי שמתי לב שבפורמים מסויימים אני לא יכול להגיב ואני לא יכול לקרוא איימלים בhotmail וגם אני לא יכול לעשות windows update והאם בגירסא 510 יש חסרונות למשתמשים יחידים? עשמח לעזרה בבעיה הנ"ל תודה

פורסם

אין קשר לקריאת דוא"ל ולקרא פורומים.

זה צריך לעבוד בצורה רגילה כיוון שמדובר בפורט 80 ואין שינויים מיוחדים עקב כך.

פורסם
  • מחבר

בסוף החזרתי אותו לpro בשיטה מסורבלת ביותר על ידי עריכת ערכים hex וdecimal כמו שהיה כתוב בfresh ועכשיו אני בpro עם pptp סוף סוף :) רק יש בעייה אחת קטנה הנורה שכתוב עליה line tx מהבהבת בלי סוף כל שתי שניות מה הסיבה לכך? אולי בגלל עריכת הערכים (המטרה הייתה להפוך את תיקיית dl במודם לתייקית הactive ככה שה510 הופך לpassive ואז המודם חוזר להיות pro רגיל) יכול להיות שזה גרם נזק למודם? כי שמעתי על בעיות דומות אחרי שעושים את זה,וסתם לידע כלללי האם גיסרא 510 תומכת בpptp?

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לסדר את הבעייה לבד תודה לכולם בכל זאת :) אבל סתם לידע כללי האם גירסא 510 תומכת בpptp?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים