עבור לתוכן

8800gs 384 נגד 8800GTS 320 והאם ה8800GT שווה את התוספת?

Featured Replies

פורסם

טוב, אז ההתלבטות היא כזאת, בימים הקרובים אני קונה כ.מסך חדש. והתקציב עומד על כ600 ש"ח.

אני חייל ככה שכל שקל נחשב.. האפשרויות שלי הן:

1. 8800GS חדש מכאן.. ב454, שזה נשמע לי ממש בן זונה.. רק שקראתי איפשהו שאין לדגם הזה של פליט חיישן טמפרטורה, למישהו יש מושג אם זה נכון?

2. 8800GTS 320 משומש ב500 ש"ח, שכאן ההתלבטות היא יותר בנוחיות (אני יכול להפגש עם הבן אדם עוד כמה שעות כי הוא גם ככה עובר ליד העיר שלי). אבל אם זה לא שווה מבחינת ביצועים אז אני יוותר.

3. 8800GT ב600 ש"ח משומש.. נכון הוא יותר חזק אבל אני לא ממהר להשקיע את התוספת, במיוחד לאור העובדה שעוד חצי שנה שלושתם יהיו שווים בערך אותו הדבר.

שימו לב שאני מתכנן לבצע המהרה, אפילו אחת עצבנית.. יש לי נסיון בזה ואני לא מפחד על הכרטיסים שלי יותר מידי.

והתלבטות אחרונה. הציעו לי גם 8800GT עם AC1 ב700 ש"ח.. אני יודע שזה טוב והכל, ואולי אפילו יכול לגרד את הכסף.. אבל איכשהו נראה לי שאם הGS המומהר מתקרב לביצועים שלו אז סתם חבל על ה250 ש"ח..

תודה מראש ;-)

פורסם

תיראה ה GS בא עים 192 BIT לעומת הGT והGTS שבאים עים 256BIT...

עוד משהו ב GTS 320 יש ליבה דיי ישנה לעומת הדור הנוחכי שהיא G84 אים אני לא טועה...לעומת ה GT שהליבה שלו זה G92...יש לך גם אפשרות ללכת גם על ה 9600GT שקצת OC והוא יעבור את ה 8800GT...אבל הוא אותו מחיר כמו ה 8800GT אז קח את ה 8800GT...אגב מאיפה המחיר הזה על ה GT?

פורסם
  • מחבר

זה G80 לא 84, בכל מקרה, זאת בעצם מהות השאלה, האם ה150 ש"ח האלה שווים את ההפרש בביצועים..

והGT משומש ואני בא לבן אדם עד הביית אז הוא הסכים להתגמש.. קיצר אני ממש שובר את הראש, יצאתי ממש צ'יפס עם זה כי גם סיכמתי עם הבחור על הGT וגם הזמנתי את הGS לפני כחצי שעה.. אז צריך להחליט ולבטל את אחד הכרטיסים (חנות\בן אדם)..

שימו לב שאת ה8800GT אני לא חושב שאני ימהיר כי הבנתי שהם ממש ממש מתחממים ללא קירורים מיוחדים.. אז זה 8800GS מומהר נגד 8800GT וההפרש של ה150 שקלים..

תודה מראש ;)

פורסם

8800GT יותר טוב ה-GTS 320.

קח את ה-8800GT.

פורסם

ה8800GT בלי התלבטות בכלל

אתה קונה את הכרטיס לא לתקופה של חודש אלא הרבה יותר.

בטווח הזה 150 שקל הם סכום זניח (כמובן אם הוא בתקציב שלך)

ולגבי האוברקלוק של ה-8800GT זה שטויות מה שאמרו פה.

יש לי 8800GT והוא מומהר מ600 ל700 ובזכרון מ900 ל1000 ובמשחקים אני פשוט מפעיל את המאוורר על 80-90 אחוז ואז הוא רץ ב-70 מעלות. הכל בעזרת פרופילים בRIVATUNER

אם מצאת באמת ב-600 שקל תהנה!

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני משגע, וכמעט השתכנעתי על ה8800GT. רק הלוואי והייתי מוצא השוואה של 8800GT בלי מאורר מיוחד מומהר נגד ה8800GS מומהר. מכיוון שפשוט ראיתי שהGS מצליח להציג מעל 25% בכל הפרמטרים (ליבה פילטרים וזכרונות בד"כ אפילו 30%) כשה88GT מומהר עד 15% וגם זה בדחק.

פשוט אם ההבדלים ביניהם כששניהם מומהרים לא כאלה גדולים (10%) אז לפחות לדעתי הכרטיס לא שווה את תוספת ה150 שקלים..

שוב תודה על העזרה..

פורסם

מצטער שאני משגע, וכמעט השתכנעתי על ה8800GT. רק הלוואי והייתי מוצא השוואה של 8800GT בלי מאורר מיוחד מומהר נגד ה8800GS מומהר. מכיוון שפשוט ראיתי שהGS מצליח להציג מעל 25% בכל הפרמטרים (ליבה פילטרים וזכרונות בד"כ אפילו 30%) כשה88GT מומהר עד 15% וגם זה בדחק.

פשוט אם ההבדלים ביניהם כששניהם מומהרים לא כאלה גדולים (10%) אז לפחות לדעתי הכרטיס לא שווה את תוספת ה150 שקלים..

שוב תודה על העזרה..

תבין שהGS הוא 192BIT ו 384MB לעומת 88GT שהוא 256BIT ו512MB שזה יעזור לך ברזולוציות גבוהות... תיראה איך זה הולך 88GS>88GTS320MB>96GT>88GT

עדיף תבטל את הGS וקח את ה 88GT הוא הרבה יותר טוב מהGS אפילו בOC

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה, אני כנראה אלך על ה8800GT (אלה אם כן החנות תנפיץ לי דמי ביטול או משהו :P)..

ושתהיה בעניין הGTS 320 בכח של ה8800GS. נכון הרוחב פס שלו הרבה יותר גבוה אבל הליבה החדשה מפצה על זה.

פורסם

טוב תודה רבה, אני כנראה אלך על ה8800GT (אלה אם כן החנות תנפיץ לי דמי ביטול או משהו :P)..

ושתהיה בעניין הGTS 320 בכח של ה8800GS. נכון הרוחב פס שלו הרבה יותר גבוה אבל הליבה החדשה מפצה על זה.

יש מצב חח...אני לא יכול להגיד לך על זה כלום כי אני לא קראתי על זה אבל אים אתה אומר חח..

פורסם

אני פשוט חושב שחבל שתיקח כרטיס פחות טוב ממה שאתה יכול להרשות לעצמך ואז עוד חודש תתחיל להצטער ותחשוב שוב למכור ולקנות

עדיף לעשות את המירב שאתה יכול להרשות לעצמך ולעשות לכרטיס 8800GT אוברקלוק ולהנות.

אמרת שאתה חייל אז לפחות בזמן שיש לך פנק את עצמך

על זה בטוח לא תצטער.

תחשוב שיש יותר סיכון שתצטער שלא קנית את הטוב מאשר שתצטער על ה150 שקל האלה בעוד שנה

פורסם

טוב אז לדעתי באמת כדיי לך להשקיע עוד 150 ש"ח ב 8800 gt אבל אם אתה לא יכול אז כך ......

1 :רישמית ה 8800 gs יותר חזק מה 8800gts .

2:אני אישית היתי הולך על הדגם של xfx של ה 8800gs כי הוא פשוט יותר טוב ויותר אמין ויותר יציב מהדגם של pilot .

3:ואני חושב שראיתי את הדגם של xfx עולה 500 ש"ח ואת המאה האחרים תחסוך למשהוא אחר .

תחדש ומקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי לקחת את ה8800GT תודה על העצות והתמיכה הנפשית ;)

בכל מקרה שאלה חדשה עומדת על הפרק.. האש שווה לי לגרד כסף בשביל כרטיס עם AC-s1? יענו האם לדעתכם זה שווה 100 ש"ח?

האם אני יוכל להמהיר את הכרטיס בלי לדאוג כל שנייה שהוא יגיע ל85 מעלות? וכמה רעש ה8800GT עושים?

מצטער על כל השאלות אבל צריך להחליט היום.. יש לי חופש מחר אז יתעסק בזה..

תודה :)

פורסם

כמו שאמרתי, לי יש כרטיס עם הקירור המקורי ואין לי בעיה להמהיר אותו.

אני לא חושב שקירור יותר טוב היה משפר את היכולות המהרה שלו בצורה ששווה את הכסף.

בשורה התחתונה יש עוד הרבה בעיות בהמהרה בכל מעבד מעבר לקירור (הגבלות של הארכיטקטורה, למי שמבין)

המעבד של הכרטיס הזה יכול לעבוד יפה גם ב90 מעלות אז זאת לא ממש הבעיה המרכזית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים