עבור לתוכן

עזיבת מגמת מדעי המחשב

Featured Replies

פורסם

אצלנו רוב השכבה ב5 יח"ל, ומנגד יש רק כיתה אחת [ורק מורה אחד] ל3 יח"ל

בכל מקרה, שאלה חשובה!!

אני לומד 5 מתמטיקה ואנגלית, ו10 מחשבים, בלי פיזיקה [למדתי בהתחלה ופרשתי באמצע י"א]

השאיפה שלי היא בהחלט ללמוד מדעי המחשב, אבל לא בטכניון

הבנתי שזה שלא למדתי פיזיקה יפגע בי אם אני ארצה ללמוד מקצוע בפקולטה להנדסה [כמו למשל, הנדסת תוכנה], אבל לא תהיה בעיה עם מדעי המחשב

מישהו יודע בוודאות אם יש או אין דרישה כלשהי לידע/בגרות בפיזיקה לתואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטת ת"א, לדוגמא?

• תגובות 32
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תיכון רגיל. בשכבה שלי מתוך 300 תלמידים היו בערך 20-25 תלמידים ב-5 יחידות, 30 - 40 ב-4 יחידות והשאר ב-3. התיכון שלי נחשב לאחד החזקים באשדוד. אחרי הצבא שיפרתי מתמטיקה באנקורי. למרות שמדובר בבית ספר פרטי המצב גם שם המצב היה עגום. מתוך שכבה של 120 תלמידים בערך רק 3 תלמידים למדו 5 יחידות מתמטיקה. אפילו לא טרחו לפתוח עבורם כיתה. שלחו אותם ללמוד מתמטיקה עם תלמידי ערב. (תלמידים שמשלימים/משפרים בגרויות)

אגב, גם מתוך התלמידים שניגשו ל-4/5 יחידות מתמטיקה ניתן לספור על יד אחת תלמידים שקיבלו ציונים מעל 85.

פורסם

אצלנו רוב השכבה ב5 יח"ל, ומנגד יש רק כיתה אחת [ורק מורה אחד] ל3 יח"ל

בכל מקרה, שאלה חשובה!!

אני לומד 5 מתמטיקה ואנגלית, ו10 מחשבים, בלי פיזיקה [למדתי בהתחלה ופרשתי באמצע י"א]

השאיפה שלי היא בהחלט ללמוד מדעי המחשב, אבל לא בטכניון

הבנתי שזה שלא למדתי פיזיקה יפגע בי אם אני ארצה ללמוד מקצוע בפקולטה להנדסה [כמו למשל, הנדסת תוכנה], אבל לא תהיה בעיה עם מדעי המחשב

מישהו יודע בוודאות אם יש או אין דרישה כלשהי לידע/בגרות בפיזיקה לתואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטת ת"א, לדוגמא?

לא צריך פיזיקה בשביל מדעי המחשב\הנדסת תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים