פורסם 2008 ביולי 1117 שנים שלום, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 8600 GT עם 512 בזיכרון. השתמשתי ב RIVA TUNER בכדי לעשות OC והשגתי ככה: Core Clock - 709 Shader Clock - 1602 Memory Clock - 542 וגם האמת ששכחתי את הערכים המקוריים אני יודע, מטומטם מצדי... רציתי לשאול, מה היא הטמפ' המומלצת ואיזה מספר לא כדאי לעבור או להגיע אליו? עד איפה אני יכול לעשות OC לכרטיס בצורה מומלצת? ואיך המספרים עד עכשיו :s05: טמפ' במנוחה 62-67 מעלות (יום ולילה) ובמאמץ 73-78 הדגם המדויק: GV-NX86T512H קישור לאתר יצרן: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2604 בתודה מראש, קובי
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים שמע אחי לקחת את הגרסה הגרועה..DDR2, לא ממש תוכל להגיע להרבה דברים והתקדמות איתו...השיפור שתקבל בFPS יהיה יורת נמוך מאשר ב DDR3..ולמה הטמפרטורות כאלה גבוהות? זה עם מאוורר?עריכה:עכשיו ראיתי שזה בלי מאורר, תוסיף עליו קירור...תראה שיפור בטמ"פועדיף לך לא לעבור את הטמ"פ הנ"ל שאתה נמצא בהן כעת.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר תודה על התגובה, אז כנראה שאני לא יכול להגיע יותר גבוה אבל אני עדיין מרוצה מהכרטיס, קפיצה אדירה מה 6600 הקודם. תודה על העזרה
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים לחבר שלי יש את ה 7600GS של אסוס, בלי מאוורר...הוא שם עליו מאוורר והטמפרטורות במאמץ ירדו מ 95 ל 60!יש לו סרקולציה גרועה, אבלעדיין עבד טוב!ממליץ...אולי תוכל לעשות יותר אוברקלוק...(עד שתגיע למחסום הוולטאג'...וזה כבר סיפור אחר)אני עם שלי הגעתי לבנתיים ל 670 לליבה, וזכרונות 800, לא רוצה לנסות יותר כי יש לי ספק ג'נרי מוות, לא רוצה לשרוף איזה משהו..
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים אני מניח שיש לו מארז ג'נרי כמו הספק שלו. אם היה לו מארז טוב עם זרימת אוויר טובה, הטמפרטורות היו נמוכות יותר.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים יש לו איזה מחשב ישן שהוא קנה בחבילה מאייבורי..זה אומר הכל.משהו לא ידוע בכלל, אבל איכשהו עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.