עבור לתוכן

מה זה משנה איזה צורב אני קונה???

Featured Replies

פורסם

מה זה משנה איזה צורב אני קונה, חוץ מהמהירויות, והמחיר??

הכוונה, שנגיד אני קונה צורב LiteOn 52 24 52, עם 2מ"ב Buffer וגם LG 52 24 52 עם 2מ"ב Buffer, מה ההבדילם בינם??

הרי לכולם יש BufferUnderRun Protection היום!

אז מה ההבדלים? ???

פורסם

ההבדל הוא גדול מאוד הרי המהירות צריבה מושפעת ממהירות סיבוב של הדיסק בתוך הכונן ו כל חברה עובד בשיטת עבודה שונה פחות זעזועים או יותר, יש גם את איכות הצריבה של הצורב לנתונים וגם למוזיקה אם אתה מתלבט בין שניי אלו אני הייתי קונה את ה LITEON.

פורסם

LG יתפוצץ לך בפנים, וליטאון לא...

פורסם

LG עובד מצויין נמכר בכמויות נחטף כמו עוגיות ולקוחות מרוצים חוזרים רק לקנות עוד דיסקים ריקים.

חבר שלי קנה שלהם ממש לא מזמן והוא מאוד מרוצה.

פורסם

LG יתפוצץ לך בפנים, וליטאון לא...

בעיקרון LG הוא לא צורב רע כל כך למרות שבאמת ישנה תופעה מוזרה שנפגשתי אצל כבר דיי הרבה לקוחות שצורבים המון שהדיסק מתפוצץ בפנים .

תשמע אבל אתה גם לא יכול לממש לבקש צורב HEAVY DUTY ב מחיר מצחיק של 270 ש"ח.

פורסם

ההנחה שלך מוטעית מבסיסה.

אחרי הכל, למה יש כל כך הרבה חברות שמייצרות צורבים? למה יש פער מחירים בין המוצרים?(לפי התיאוריה שלך כל הצורבים אמורים לעלות אותו הדבר).

כמובן שמדובר גם על איכות חומרים, פיצ'רים, הנדסה אלקטרונית ומכנית, עלויות פיתוח וכו'.

פורסם

אני ממליץ על הלייטאון

עובד נהדר גם עם דיסקים פשוטים וזולים

פורסם

מה לגבי הצורבים של פיליפס???

הם נחשבים לאמינים?

פורסם

לא משהו פחות טובים מ LITEON.

פורסם

אם כבר מדברים על צורבים אז הצורב שלי, Asus 32x12x40 עושה לי בעיות בצריבות לאחרונה,שהוא צורב אמפי3 אז כוננים אחרים לא יכולים להעתיק את השירים,ושאני צורב גם IMAGE נגיד משחקים(אופס אסור?תירגעו זה רק לגיבוי :),אז יש תמיד שגיאות ולא מתקין טוב...

בקיצור הזמנתי את הפלקסטור 48x24x48 מהחנות של pchardware,שווה אתם אומרים?

פורסם

בהחלט שווה אבל לא שווה אתה מבין?

פלקסטור מצויינים אבל המחיר פשוט בשמים אני לא מאמין שזה שווה את זה....

יש צורבים טובים לא פחות במחיר זול יותר...

פורסם

תשמע PLEXTOR ו YAMAHA זה רמה אחרת ליגה אחרת כך שבהחלט עם יש לך את הכסף זה שווה :)

פורסם

אני מסכים שהם רמה אחת מעל באיכות הרכבה איכות המכניקה וכל זה אבל זה באמת שווה מחיר פי 2?

פורסם

תאמין לי בכמות שאני צורב זה שווה...

אני לא אוהב שיש דברים לא איכותיים ומתחילים בעיות אז אני מעדיף לשלם יותר אבל להיות עם ראש שקט לגמרי.

פורסם

תשמע PLEXTOR ו YAMAHA זה רמה אחרת ליגה אחרת כך שבהחלט עם יש לך את הכסף זה שווה :)

אולי בדאוונים הם ליגה אחת מעל.

בצריבה נטו הפלקסטור אומנם בטופ, אבל בשיויון עם צורבים שונים אחרים.

ואל תתחילו איתי בקשר לימאהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים