עבור לתוכן

המסך שלי שונא כרטיסי ATI

Featured Replies

פורסם

מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ?

ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ?

אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה.

יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro.

המסך זה ASUS VW222.

הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI.

אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק.

אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו.

קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם שמירת אנרגיה שאני מפספס ?

פורסם

היה לי בדיוק את אותו המקרה ובסוף התברר לי שהזה הלוח עושה לי בעיות (כל הזכויות שמורות לאייבורי על הלוח הדפוק)

פורסם
  • מחבר

יש לי X48-DS5 ו ABIT NF-7 S, שניהם הגיעו מזיגזאג וקשה לי להאמין שזאת בעיה בלוח

פורסם

קרה לי בזמנו בגלל דרייבר דפוק

עדכן דרייברים לקטליסט 7.8 ותבדוק אם זה מסתדר.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את ה7.8 וה אכן הסתדר (לפחות מפעם ראשונה שבדקתי).

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב, זה לא הסתדר.

מצאתי "פתרון" לבעיה הזאת - לנתק את הכבל DVI שנכנס לכרטיס, לחכות איזה 5 שניות, ואז לחבר אותו בחזרה.

קצת מפגר ... אבל זה מה שיש בינתיים.

מה הסיכויים שיש לי בעיה בכבל או במסך ?

פורסם

תנסה להחליף כבל למסך.

יש עוד משהו

כפתור ימיני על שולחן עבודה-- מאפיינים-- שומר מסך-- צריכת חשמל-- תעשה בכולם לעולם לא-- מצב שינה-- להוריד את הוי-- החל-- אישור.

אני כמעט בטוח שהשני יפתור לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

האמת שכולם כבר על never.

אולי הכבל יפתור את הבעיה.

פורסם

אם אין ברירה אולי תנסה להשתמש בVGA במקום DVI, אמנם פחות איכותי לדעתי אבל אולי זה יעזור

פורסם
  • מחבר

החלפתי את הכבל, וזה עדיין לא הסתדר.

אני מהמר שמשהו דפוק במסך עם שילוב לכרטיסים של ATI.

בשביל לאמת את זה, אני צריך לבדוק את הסיטואציה עם כרטיס של nvidia, אבל אני עצלן מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים