פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מכירים את זה, שאיך שמפסיקים להשתמש במחשב, אחרי 10 דקות המסך יכנס לאיזשהו מצב של "שמירת אנרגיה" והנורה אצלו תשתנו מכחולה לצהובה (נגיד) ?ואז איך שחוזרים להשתמש במחשב, אז המסך ידליק את עצמו ?אז אצלי הוא הספיק לעשות את זה.יש לי 2 מחשבים, באחד היה 8800GTS שעכשיו נמצא בתיקונים, אז אני משתמש בX300, ובשני היה 6600GT ועכשיו יש X800 Pro.המסך זה ASUS VW222.הבעיה הזאת התחילה מתי שהכרטיסים הוחלפו מתוצרת nvidia ל ATI.אני יכול להזיז את העכבר כמה שאני ארצה, או ללחוץ על איזה מקש שבא לי במקלדת, המסך פשוט לא ידלק.אם אני מכבה ומבדליק אותו, הוא רושם לי no signal ואז חוזר חזרה למצב של שמירת האנרגיה שלו.קשה לי להאמין שזאת בעיה במסך או במערכת ההפעלה, אז יש איזשהו משהו בכרטיסים של ATI עם שמירת אנרגיה שאני מפספס ?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים היה לי בדיוק את אותו המקרה ובסוף התברר לי שהזה הלוח עושה לי בעיות (כל הזכויות שמורות לאייבורי על הלוח הדפוק)
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר יש לי X48-DS5 ו ABIT NF-7 S, שניהם הגיעו מזיגזאג וקשה לי להאמין שזאת בעיה בלוח
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים קרה לי בזמנו בגלל דרייבר דפוקעדכן דרייברים לקטליסט 7.8 ותבדוק אם זה מסתדר.
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר טוב, זה לא הסתדר.מצאתי "פתרון" לבעיה הזאת - לנתק את הכבל DVI שנכנס לכרטיס, לחכות איזה 5 שניות, ואז לחבר אותו בחזרה.קצת מפגר ... אבל זה מה שיש בינתיים.מה הסיכויים שיש לי בעיה בכבל או במסך ?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים תנסה להחליף כבל למסך.יש עוד משהוכפתור ימיני על שולחן עבודה-- מאפיינים-- שומר מסך-- צריכת חשמל-- תעשה בכולם לעולם לא-- מצב שינה-- להוריד את הוי-- החל-- אישור.אני כמעט בטוח שהשני יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אם אין ברירה אולי תנסה להשתמש בVGA במקום DVI, אמנם פחות איכותי לדעתי אבל אולי זה יעזור
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר החלפתי את הכבל, וזה עדיין לא הסתדר.אני מהמר שמשהו דפוק במסך עם שילוב לכרטיסים של ATI.בשביל לאמת את זה, אני צריך לבדוק את הסיטואציה עם כרטיס של nvidia, אבל אני עצלן מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.