עבור לתוכן

האם אפשרי להביא (פיזית) PS3 מארה"ב?

Featured Replies

פורסם

שלום, חבר שלי טס מחר לארה"ב. עד עכשיו תכננתי להביא לו בסביבות ה520$ בשביל PS3 80GB. אבל שמעתי שמועה מרושעת שמוצרי חשמל מעל 200$ נחשבים לסוג של "הברחה" ולכןיעשו לו בעיות על זה בדרך חזרה לארץ. האם יש אמת בדבר? האם להזמין מEBAY את ה 40GB ולסגור תעניין?

מה ההבדל תכל'ס בין ה40 ל80 חוץ מנפח ההארד דרייב שכל כך משתלם לקנות 80 ?

דרך אגב אשמח לשמוע את הפרוצדורה של הבאת קונסולה יקרה מחו"ל - מה הבעיות וכו'.

תודה.[br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 18:35:40

עוד הוספה קטנה - נגיד תיאורטית שהוא קנה את זה כבר, פירק הכל מהשקיות, ואז הוא אומר פשוט שזה שלו מהארץ והוא הביא את זה איתו. האם צפויות לו בעיות?
פורסם

מבחינה ביוקרטית גרידא אתה צריך להצהיר על כל מה שאתה מוציא מהארץ שהוא לא חסר ערך \ סביר להניח שלא שלך כמו בגדים וכדומה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אחדד את שאלתי הקודמת - אם כן תופסים אותו במכס אבל הוא לא משלם, האם הפריט יכול להשלח לדואר ואז אני אוכל לאסוף אותו ולשלם את הקנס?

אני פשוט מפחד שהסכום טוטאל שאני מביא לו, לא יספיק בשביל המכס המזורגג הזה. :pissed:

פורסם

תשמע זה עניין של הימור כזה - יתפסו או לא ..?

כשאני חזרתי מארה"ב לפני שלוש שנים הבאתי איתי גיים-קיוב עם 4 שלטים וחמש משחקים הכל חדש בקופסא (זה יחסית גדול מאד) ועוד מוצרי חשמל כמו מצלמה דיגיטלית וכו'.. היה שם אולי סה"כ שווי של איזה 550-600 דולר.. עברתי במכס בלי למצמץ והכל היה יופי טופי.. באותה מידה יכלו גם לעצור אותי מדגמית ואז הייתי כנראה משלם מיסים על כל זה..

דעתי האישית - סיכון ששווה לקחת .

נ.ב - למה דווקא את ה 80 גיגה ? אני הייתי הולך על הרגיל ב $399 .. ומשחקים כבר אין לך מה לדאוג.. לא ייקחו לך עליהם מכס..

פורסם
  • מחבר

שלום, אשמח לדעת מה ההבדלים העיקריים בין 40 GB ל 80 GB, חוץ מהנפח של הזיכרון כמובן.

פורסם

ההבדל הכי גדול הוא שגרסת ה-80 ג'יגה שנמכרה בארה"ב תומכת במשחקי PS2 ו-PS1 וזאת לעומת גרסת ה-40 ג'יגה שאינה תומכת בכלל

במשחקי PS2

דרך אגב, גם אם תזמין דרך EBAY את ה-PS3 רוב הסיכויים שאתה תצטרך לשלם עבורה מע"מ + מכס על קונסולות.

פורסם

מאיר , בכולם יש תמיכה למשחקי PS1 , ההבדל הוא בתמיכה במשחקי PS2 בלבד.

ליביו

פורסם

אתה צודק, עדכנתי את התשובה שלי.

פורסם

וזו אגב, בעיה חומרתית או ענין של תוכנה?

לא שאני מחפש תמיכה שכזו ל PS2 אבל היה נחמד אם היה קיים.

לפותח הת'ארד, קח את הסיכון משום שגם אם תשלם מיסים תשלם פחות מבארץ אך האחריות יהיה קשה לממש.

פורסם

סיימון , כבר עניתי על זה בצורה מפורטת.

בגדול - לקונסולות אמריקאיות ישנות - יש GPU וCPU של PS2

לקונסולות אירופאיות (80 גיגה חדשות וכל הישנות) יש שבב GPU בעוד הCPU רץ באימולציה (או הפוך , כבר לא זוכר :) )

לכל ה40 GB החדשים אין לא את זה ולא את זה , ככה שההבדל הוא חומרתי , חד וחלק.

מבחינת תאימות , אלו עם 2 השבבים מריצים 99% מהמשחקים בדיוק כמו במקור.

אלו עם השבב אחד מריצים חלק לגמריי 2/3 מהמשחקים ובצורה טובה בסביבות ה80-90%

ליביו

פורסם

אחלה ליביו.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים