פורסם 2008 ביולי 1117 שנים יש לי 2 4850 במארז TAGAN DIABLO והכרטיס העליון מרעיש, זה כזה 4 שניות כן 4 שניות לא.. מה עושים ? אני משתמש ב Hotfix ששיחררו..
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר בדקתי אבק וגם ניקיתי , איך בודקים RPM ? אמרו לי שזו בעעיה בכרטיסים האלו וצריך לחזק תבורג של המאוור או משהוא
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים בדקתי אבק וגם ניקיתי , איך בודקים RPM ? אמרו לי שזו בעעיה בכרטיסים האלו וצריך לחזק תבורג של המאוור או משהוא תוציא את הכרטיס ותראה אם המאוורר באמת מחוזק כמו שצריך.... יכול להיות שהמאוורר משפשף את הדפנות. ראיתי כבר כמה כרטיסים עם אותה בעיה (לא 4850).
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר איך בודקים את זה בלי לפרק את הכרטיס ?והם גם מחוברים ב2 גשרי CROSSFIRE
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים ממש לא צריך לפרק את הכרטיס.... רק להוציא אותו מהמארז ולגעת קצט במאוורר(כמובן בלי הפעלת כוח).... רק תבדוק שהוא לא משפשף את הדפנות ושהוא ממוקם טוב...אם לא תממש אחריות.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים הוא מחובר בגשר CROSSFIRE שניראה לי חיברו אותו במסמרים מה!?!?!?!!!!!!!!! אתה רציני או שאתה צוחק עלי? מה יש לך?!
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר לא, זה ניראה ככה בהתחלה. עכשיו בדקתי ואחד הכרטיסים מרעיש שהמאוורר מסתובב והמאוור לא נוגע בשום דבר. זה נשמע כאילו הגלגל שיניים של המאוורר מרעיש
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים לא, זה ניראה ככה בהתחלה. עכשיו בדקתי ואחד הכרטיסים מרעיש שהמאוורר מסתובב והמאוור לא נוגע בשום דבר. זה נשמע כאילו הגלגל שיניים של המאוורר מרעיש למאוורר אין גלגל ובטח לא שיניים.... הוצאת את הכרטיס מהסלוט והסתכלת? או לא?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים זה כמו מה שיש אצלי ב 8600GT עם הקירור של פאליט..זה מעצבן בטירוף, אתה שומע רעש מעצבן כזה ואם תשים הכרטיס הזה יתחמם יותר מהכרטיס השני, זו בעייה במאוורר, קצת שמן טיפל לי וסידר את הבעייה..אבל עדין מדי פעם יש רעש מוזר כזה, והכל התחיל שכולה הכרטיס היה אצלי 3 חודשים.או שתחזיר להם את הרכטיס או שתשמן אותו..לדעתי תחזיר ותדרוש חדש כי כנראה שהמאוורר של הכרטיס אצלך לא תקין...
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים קח אותו לחנות! אין לך מה להתעסק איתו כי אתה יכול להפסיד את האחריות... פשוט קח אותו לחנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.