עבור לתוכן

אוזניות מיקרו USB

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני ניתקל יותר ויותר בנגני מדיה שיציאת האודיו שלהם היא מיקרו USB, מן הסתם מדובר בנגנים משולבים בסלולארים (וברור לי שהקונספט מזעזע אודיופילים שכמוכם - אבל זה מאוד פרקטי).

הייתי שמח לשמוע המלצות לאוזניות תואמות שקע כזה, לקראת רכישה עתידית.

מאחר ומדובר בדיון תיאורטי בשלב זה (עדיין לא רכשתי) אז הייתי שמח לקבל הצעות במגוון המחירים הקיימים. אם אתם נגד דיונים תיאוטיים (למרות שלדעתי בשביל זה יש פורום) אז אני מניח שסכום רלוונטי עבורי יהיה כמאתיים שקל.

תודה.

פורסם

אני חושב שעדיף לקנות מתאם מיקרו יואסבי למיני פלאג, ולקנות אוזניות טובות בשאר הכסף, למרות שיהיה קשה למצוא.

פורסם

אני ממש בספק אם יש אוזניות איכותיות למיני פלאג אבל ממש בלי בעיה אתה יכול להחליף את האוזניה עם הלחמות קלות מאוד....(אתה אפילו לא חייב להחליף את הבית של הרמקול של האוזניה... פשוט תוציא את הרמקול הנוכחי ותלחים אחד חדש... ממש פשוט...-שים לב שאוזניות חייבות להיות מולחמות בדרך כלל... ונגיעה פשוטה של המגעים לא תועיל..-תופס רק בקשר לאוזניות כפתור..)בכל מקרא אם בא לך ללכת לכיוון הזה... מומלץ לשאול בפורום אלק'...

פורסם

מיני פלאג= 3.5 MM :s07:

איך הגעת לזה שאין אוזניות טובות במיני פלאג? התכוונתי לקנות מתאם ממיקרו יואסבי ל3.5 MM

פורסם

אופס סליחה... התכוונתי למיקרו יו אס בי... אני יודע מה זה מיני פלאג...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות - לא הייתי מודע לקיומו של מתאם כזה (מיקרו USB - מיני פלאג) ואחפש ברשת.

TaMiRn2 - לא הבנתי בכלל מה אתה מציע, אם כי עושה רושם שאתה בהחלט מבין :)

אם אתה יכול לתת קישור שמסביר זאת, אשמח.

בכל מקרה תודה.

פורסם

^^ אני מתכוון שאתה יכול פשוט לקחת אוזניות מיקרו יו אס בי פשוטות ולקחת אוזניות טובות שאתה רוצה ולהלחים את החדשות במקום הישנות.... יש לי דוגמא מעולה אבל האוזניות היו בשביל איזה חבר שלי ועכשיו הם אצלו.... לצורך העניין החלפתי את האוזניות שמגיעות עם ה6230I עם מתאם רגיל (3.5 PL - והשארתי את המיקרופון) והחלפתי את האוזניות שמיגיעות עם ה LG 8300 באוזניות שמגיעות עם רוב הסאנסה (אני יודע שזה לא להיט אבל זה הרבה יותר טוב מהאוזניות סטוק של הLG הזה...) ואני לא כזה מבין פשוט אחרי כמה פעמים אתה יודע כבר מה צריך לעשות וזה דיי ברור... אם אתה לא רוצה לנסות את זה אז פשוט תקנה מתאם פשוט רוב הפעמים הוא לא כולל מיקרופון ודופקים אותך במחיר... אני מכיר כאלא שאפילו מכרו להם מתאם MONO!

אם אתה רוצה עוד פרטים תפנה אליי בפרטי או פשוט תשאל בפורום אלק'.... אני אשמח להדריך אותך בתהליך... זה ממש פשוט... ושווה את הכסף שזה חוסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים