עבור לתוכן

טס לקנדה, איפה כדאי לבקר?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון להיות במפלי הניאגרה.

באיזה עוד מקומות שווה להיות ברנדה?

תודה למגיבים :xyxthumbs:

פורסם

בדיוק השבוע חזרתי מקנדה. הייתי באוטווה, סך הכל היה בסדר, לא הייתי מבלה שם יותר מ-3 ימים.

כמובן הומלץ לי על טורונטו ומונטריאול (טורונטו קרובה למפלי הניאגרה).

למה אתה בקנדה? חלק מטיול יותר גדול?

פורסם
  • מחבר

אבא שלי טס לשם (ענייני עבודה) וכל המשפחה מצטרפת.

אהיה שם שבועיים.

אשמח לעוד מקומות ששווים ביקור בקנדה :yelclap:

פורסם

CN Tower שווה ביקור.

פורסם

את מספר הפעמים שהייתי בקנדה אני יכול לספור מיותר על יד אחת וכמה מקומות שווים שביקרתי בהם וממש נהנתי מלבד כל החניות והמחירים הזולים והתרבות היפה שיש.

*מפלי הניאגרה-נישה..

*מרין לאנד(ליד מפלי הניאגרה)- פארק שאשועים עם רכבות הרים וכדומה וגם חיות ימיות- דולפינים, לוויתנים ועוד.. ממש שוה! יש גם צבאים! ;)

*מוזיאון המדע בטורנטו- אפילו אם אתה לא חובב מדע כל איש שטס ועובר ליד טורנטו חייב לבקר שם! מקום ענק ומדהים שמלא בדברים מגניבים- המוזיאון הכי גדול בעולם!

כמובן שיש עוד ועוד אבל אלה על קצה המזלג...

תהנה- כי קנדה יש רק אחת! :xyxthumbs:

פורסם

את מספר הפעמים שהייתי בקנדה אני יכול לספור מיותר על יד אחת וכמה מקומות שווים שביקרתי בהם וממש נהנתי מלבד כל החניות והמחירים הזולים והתרבות היפה שיש.

*מפלי הניאגרה-נישה..

*מרין לאנד(ליד מפלי הניאגרה)- פארק שאשועים עם רכבות הרים וכדומה וגם חיות ימיות- דולפינים, לוויתנים ועוד.. ממש שוה! יש גם צבאים! ;)

*מוזיאון המדע בטורנטו- אפילו אם אתה לא חובב מדע כל איש שטס ועובר ליד טורנטו חייב לבקר שם! מקום ענק ומדהים שמלא בדברים מגניבים- המוזיאון הכי גדול בעולם!

כמובן שיש עוד ועוד אבל אלה על קצה המזלג...

תהנה- כי קנדה יש רק אחת! :xyxthumbs:

קנדה?זאת מדינה אמיתית בכלל?

פורסם

קנדה קיימת

קליבלנד לא באמת קיימת, כמו פתח תקווה.

פורסם

CN Tower שווה ביקור.

בתור חובב Skyscraper.

מאוד האיתי רוצה לבקר בביניין כזה.

פורסם

כנ"ל ;D

פורסם

מגדל מגניב לאללה , אהבתי להצטלם על הריצפת זכוכית..חבל שיצאתי כמו נרקומן בתמונה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים