עבור לתוכן

[התיעצות] כרטיס מסך שמתאים ללוח אם gigabyte P35-DS3L

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ]

אז בעקרון המפרט שלי הוא זה

Intel Core 2 Quad Q6600

2GB RAN DDR2

ENERMAX LIBERTY 500W

gigabyte P35-DS3L

ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת

תודה לעוזרים ;D

פורסם

כל כרטיס מסך יתאים, ונוידיה לא שווים לקניה בזמן האחרון.

מה הצרכים\תקציב שלך?

בעקרון HD4850 או HD4870 של ATI יהיו אחלה (950 ו1350 שקל בארץ)

פורסם
  • מחבר

אמממממ בעקרון הכרטיס הוא להרצת משחקים ועוד משהו ששכחתי לומר זה שאני רוצה שתהיה יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר תמשחק לטלוויזיה [לפחות אני חושב שזה מה שיפתור את הבעיה]

ומה קרה שלא שווה מNVIDIA?

פורסם

הכרטיסים החדשים של ATI עדיפים מבחינת ביצועים וזולים יותר, לכן נכון להיום לא משתלם לקנות NVIDIA

פורסם

אם אין בעיות תקציב, אתה תמיד יכול לקחת 280GTX.

פורסם
  • מחבר

אהההה אני עדיין לא סגור אם לבקש את ה 280GTX או הHD4870 [תגידו לי אם הם לא הכי חדשים] מישהו יכול לרכז לי יתרונות וחסרונות שלהם כי כמו שאמרתי אני לא מעודכן והסתכלתי בעוד הודעות אבל הכל היה שם מפוזר וזה רק בילבל אותי יותר :S

ועוד משהו אף אחד לא התייחס לזה ששאלתי אם חיבור HDMI יפתור את זה שאני רואה מטושטש בטלוויזיה ואם לכרטיסים האלה יש חיבור כזה [לראדון אני מניח שכן בגלל הHD].

תודה לעוזרים :)

פורסם

חסרון ל280GTX- יקר רצח

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה בדולרים וכמה עולה הכרטיס החדש של ATI [גם בדולרים]?

ועוד משהו המחשב שלי תומך Cross Fire של הכרטיס החדש של ATI? וכמה זה יעלה בדולרים אם אפשרי?

פורסם

ה-280GTX עולה באזור ה550$....ה-260GTX עולה באזור ה350$...

ה-4870 עולה באזור ה- 300$....ה-4850 באזור ה200$....

פורסם

כמה הוא עולה בדולרים וכמה עולה הכרטיס החדש של ATI [גם בדולרים]?

ועוד משהו המחשב שלי תומך Cross Fire של הכרטיס החדש של ATI? וכמה זה יעלה בדולרים אם אפשרי?

הלוח שלך לא תומך CF.

פורסם

motherboard_productimage_ga-p35-ds3l_big.jpg

אינו תומך CF

פורסם
  • מחבר

אוקי לא תומך לא נורא...

אז לפי מה שהבנתי HD4870 [או זה או 80 בסוף אני כבר לא זוכר תגידו לי מה הנכון] נותן כמעט אותם ביצועים כמו 280GTX ועולה הרבה פחות....

זה באמת ככה או שפספסתי משהו? מה קרה שיש הבדל כל כך גדול במחירים?

ועוד משהו ששאלתי ולא ממש התייחסו זה שאם חיבור HDMI יעשה שאני יראה טוב בטלוויזיה [יש בכרטיסים חיבור כזה נכון...?]

ומשהו אחרון שאני יודע שאולי לא כל כך קשור לפה אבל אולי תוכלו לענות לי זה שהזכרון שלי הוא PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ

עכשיו הלוח שלי יתמוך בעוד כמה זכרון? אם בכלל...

פורסם

ATI הוציאו כרטיס חזק וזול, הרבה יותר ממה שנווידיה ציפו ולכן ההבדל הגדול בתמחור, נווידיה מתכננת הוזלת מחירים כדי להישאר בתחרות.

ה4870 נותן פחות ביצועים מ280GTX, אבל ביחס ביצועים/מחיר הוא מנצח.

בקשר לHDMI, יש מתאמים [אני לא יודע אם זה בא בבאנדל, אני מניח שכן]

פורסם

זה שטויות, כבל HDMI-DVI יעשה בדיוק את אותה עבודה. אם אתה מחפש יציאת HDMI קנה 98GX2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים