עבור לתוכן

סוף סוף יצא הביוס החדש ל P45-T2RS של DFI!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין לאן אתה חותר S:

בינתיים ממה שראיתי שהולך שם בכמה פעמים שהייתי שם לאחרונה, לספקים של סילברסטון יש ביקוש לא קטן.

אני אומר לך, לא על סמך מה שאני חושב, אלא על סמך מה שבדקתי- נעה נשארת יבואנית רשמית של DFI, רוזטק מצטרפת גם להיות אחת.

השאיפה של כל חברה היא שיהיו לה כמה שיותר נציגויות בכל מדינה, לא איכפת להם אם יהיו גם 20- כל עוד הם קונים בכמויות שסיכמו מראש.

גלובלטק מתים בכלל, אני לא מבין מה הם קשורים.

וסידילוג...... אין מה להכניס אותם לדיון. הם מנסים להביא הכל, אבל אף אחד לא רוצה מהם כלום, הודות לשירות הנפלא שלהם והצוות הנהדר שלהם.

• תגובות 69
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוזטק נציגים בנוסף לנעה, נעה לא ברחו מ DFI ולא כלום......

בתור עובד של נעה אם אני לא טועה,בטח ראיתה כמויות מטורפות של מוצרי DFI שהוא היה מביא,אז בטח DFI העולמי הרגישו צורך לתת נציגות לעוד חברה,קצת יותר מאורגנת מבחינת יבוא/הפצה/לוגיסטיקה :bash:,חשבתה לשנייה שלא בידיוק הצליח נעה עם המותג הזה,ולא בהכרח באשמתו :o

פורסם
  • מחבר

אז אתה טועה :bash:

אני לא עובד של נעה ולא נעליים, אם הייתי אחד הייתה לי פה תגית כמו כל נציג אחר בפורום....

אני בספק שאתה מבין בכלל איך יחסי חברה-יבואן הולכים, אז אתה מפציץ בשטויות....

ידעת שבצ'כיה יש למושקין 8 יבואניות רשמיות? :o

וידעת בשגרמניה יש להם מעל ל 20? :o :o :o :o

פורטוגל- 9

רומניה- 10

אז מה לעזאזל הבעיה שלחברה מסוימת יהיו 2 נציגויות בישראל? :bash:

אגב, למקרה שלא ידעת- נעה היא גם יבואן של OCZ, אני רוצה שיום אחד תלך ותבקש להעיף מבט במחסן על מלאי OCZ שלהם.

אם אתה לא חוטף חום, אני נעל.

בתקופה שכן עבדתי שם (לפני יותר מחצי שנה) אין לך מושג איזה כמויות של מוצרי OCZ עברו שם, בין אם זה במכירה לאנשים או לחנויות אחרות.

אז לפני שאתה מקשקש על "חוסר ארגון מבחינת הפצה/לוגיסטיקה", -תברר-.

נ.ב-

שאספתי את הלוח שלי (DFI כמובן) ראיתי את המשלוח שהגיע (הלכתי ברגע ששמעתי שהלוח הגיע)

היו שם ארגזים על גבי ארגזים עם מגוון לוחות DFI, הכמות שם נמדדה בעשרות, יש מצב גם יותר מ 100. אז מה הקשר ל "כמויות מטורפות"?

פורסם

אני לא מבין לאן אתה חותר S:

בינתיים ממה שראיתי שהולך שם בכמה פעמים שהייתי שם לאחרונה, לספקים של סילברסטון יש ביקוש לא קטן....

:bash: להיות נציג של יצרן זה אומר מחוייבות של ליין/כמות,הספק זה חלק המליין :lol:,תאמין לי,יש לי חבר שיש לו חנות מחשבים,לא סתם כל שני וחמישי,שולח נעה מחשבים "רשימת SILVERSTONE במחירים של "רק היום" לא סתם אמרתי "גיבנת"

[br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 23:10:39

אני בספק שאתה מבין בכלל איך יחסי חברה-יבואן הולכים, אז אתה מפציץ בשטויות....

ידעת שבצ'כיה יש למושקין 8 יבואניות רשמיות? :o

ואיך הגענו למושקין ? פה בארץ שלנו כניראה מספיק "חנות יבואן" שקוראים לו SKYPC :lol:,מה קשר [br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 23:13:26

אגב, למקרה שלא ידעת- נעה היא גם יבואן של OCZ, אני רוצה שיום אחד תלך ותבקש להעיף מבט במחסן על מלאי OCZ שלהם.

כמו גם אייבורי,KSP שהם גם נציגים שלהם,אבל איך אתה משווה בכלל בכמויות ::)

פורסם

בחו"ל נהוג שלכל חברה יש מספר יבואנים, פה בארץ במקרה הטוב יש 2, חלק גדול מהמוצרים מיובאים לפה ביבוא אפור כי השוק בארץ כבד. הזכירו פה את MUSHKIN, בחו"ל בכל מדינה יש מספר גדול של יבואנים, בארץ כל שנה מתחלף היבואן כרגע SKYPC היבואנים אחרי שכמה חנויות אחרות לא הצליחו להחזיק מעמד (משום מה כתוב באתר של החברה גם את אייבורי). אפילו חברות קטנות כמו CHIEFTEC, באירופה יש מדינות שיש 8 יבואנים, אצלנו בארץ יש את KSP והם מיבאים רק חלק קטן מהמוצרים של החברה (בעיקר מוצרים זולים). אפילו חברת ענק כמו GIGABYTE יש רק 4 יבואנים.

פורסם

אם אתה לא חוטף חום, אני נעל.

בתקופה שכן עבדתי שם (לפני יותר מחצי שנה) אין לך מושג איזה כמויות של מוצרי OCZ עברו שם, בין אם זה במכירה לאנשים או לחנויות אחרות.

אולי רוב המלאי הם החזרות ? :lol:,כי החבר שלי לא מוכן להתעסק איתם יותר,הם מאוד בעיתיים,המון צרות דורש התעסקות/שינוי מתח,ורוב הציבור 99% לא בנוי לזה....והם לא אוהבים מסך כחול :lol:

פורסם
  • מחבר

:bash: להיות נציג של יצרן זה אומר מחוייבות של ליין/כמות,הספק זה חלק המליין :lol:,תאמין לי,יש לי חבר שיש לו חנות מחשבים,לא סתם כל שני וחמישי,שולח נעה מחשבים "רשימת SILVERSTONE במחירים של "רק היום" לא סתם אמרתי "גיבנת"

ואתה קורא להפצות של מבצעים "הוכחה לזה שלא מצליחים למכור"?

אוי גוועלד :kopfpatsch:

תעיף מבט על שאר ההפצות שיש כל כמה ימים, כבר מספר פעמים הופיעו מחשבים של HP ופוג'יטסו. אתה רוצה להגיד לי שנעה מרגישים במצוקה כי הם לא מצליחים למכור את זה למרות שאלו מוצרים שבכלל לא מחזיקים מלאי שלהם? :bash: :bash: :bash:

ואיך הגענו למושקין ? פה בארץ שלנו כניראה מספיק "חנות יבואן" שקוראים לו SKYPC ,מה קשר

אם אתה לא מצליח לעשות את הקישור, שאלוהים ירחם על נשמתך.

אתה פולט פה שטויות בקצב מפחיד.

אולי רוב המלאי הם החזרות ? :lol:,כי החבר שלי לא מוכן להתעסק איתם יותר,הם מאוד בעיתיים,המון צרות דורש התעסקות/שינוי מתח,ורוב הציבור 99% לא בנוי לזה....והם לא אוהבים מסך כחול :lol:

פה זה כבר לא שטות- אתה דורש פה על תחום של השמצה.

אתה טוען שחנות מסוימת מחזירה מוצר מהחזרות, כלומר, כנראה פגום, למלאי?

החוק קובע-

לצרכן מותר להחזיר מוצר עד 14 יום כל עוד הוא באריזתו המקורית ולא נעשה בו שימוש.

במקרה כזה אין בעיה להחזיר למלאי, בשביל זה נועד החוק- להגן על הצרכן בשביל הצרכן הבא שעלול לרכוש את המוצר, ובדרך גם לא לדפוק את החנות.

שום דבר מהמלאי הענק הזה הוא לא החזרות

כמו כל חנות עם טיפת כבוד עצמי, החזרות הולכות למחסן מיוחד, בנפרד ממלאי המכירה

אני מציע שתשמור על הפה הגדול שלך סגור.

לגבי הזכרונות של OCZ-

אתה שוב פולט שטויות בכמויות, ואם חבר שלך "לא מוכן להתעסק איתם כי הם בעיתיים", כנראה שחוסר הידע שלו הוא הבעייתי...

יש להם זכרונות סטנדרטיים, Value, ויש להם את ה Value pro למיניהם שפשוט באים עם גוף קירור, יש להם את הפלטינום והגולד שאלו זכרונות קצת יותר טובים- אבל עדיין לא דורשים שום התעסקות מיותרת, ויש את הזכרונות למי שאוהב להתעסק:

ריפר, פלקס, ריפרX, אלפא טיטניום וכו'.

ה VALUE והפלטינום וכו' שלהם לא שונים מזכרונות סטנדרטיים של כל חברה אחרת.

אם הוא בחר להתעלם מהעובדה הזו....

well, שיהיה לו בהצלחה :lol:

פורסם

בחו"ל נהוג שלכל חברה יש מספר יבואנים, פה בארץ במקרה הטוב יש 2, חלק גדול מהמוצרים מיובאים לפה ביבוא אפור כי השוק בארץ כבד. הזכירו פה את MUSHKIN, בחו"ל בכל מדינה יש מספר גדול של יבואנים, בארץ כל שנה מתחלף היבואן כרגע SKYPC היבואנים אחרי שכמה חנויות אחרות לא הצליחו להחזיק מעמד (משום מה כתוב באתר של החברה גם את אייבורי). אפילו חברות קטנות כמו CHIEFTEC, באירופה יש מדינות שיש 8 יבואנים, אצלנו בארץ יש את KSP והם מיבאים רק חלק קטן מהמוצרים של החברה (בעיקר מוצרים זולים). אפילו חברת ענק כמו GIGABYTE יש רק 4 יבואנים.

:xyxthumbs: מחזק,השוק שלנו מראש קטן,וחלקו של חומרה איכותית,ולא מחשב "...תותח על,4 מעבדים במחשב אחד !!!!עם ביצעוים שלא ניראו,כולל כרטיס מסך חיצוני תלת מיימדי מדהים 7100GS TC ומסך 22" ב-1999 ש"ח ...." עוד יותר קטן :lol:,אז מה כל יבואן יביא כמה ארגזים בודדים :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כרגע אני רואה.....

משתמש חדש, 26 הודעות, מעניין מאיפה הליצן הזה נחת....

טוב, מנהלים, כבר לפני 10 פוסטים בקשתי לנעול, הנושא הזה סטה מביוס של לוח, למחשב שהתפגר והתברר שזה בגלל הספק, ליבואנים וטבע הקשר שלהם עם החברות.

לדעתי אנחנו ב overshoot רציני מהנושא המקורי (שמוצה כבר) אז... lock plz

פורסם

מר kingX264 הנכבד,

אני לא יודע מה הייתה המטרה שלך ב-thread hijack שעשית פה אבל אני יכול לומר לך בוודאות שזה לא מקובל עליי.

מה עוד, שאני יודע בוודאות שאתה בעל עניין מטעם חברה זו או אחרת ומפאת כבודה של החברה לא אציין את שמה. אם אין לך את הכבוד כדי להזדהות בצורה רשמית בתור נציג של אותה החברה, אני דורש ממך להפסיק זאת לאלתר אחרת תורחק מן הפורום. כמו-כן, אני יודע שאתה גולש פה תחת משתמש נוסף, ואם לא תפסיק לעשות זאת באופן מיידי אני ארחיק אותך ואת כל המשתמשים שלך, ואם תרשם שוב פעם, תחת משתמש סמוי, אני פשוט אצנזר את שמה של החברה. ראה הוזהרת!

בכבוד רב,

הנהלת האתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים