פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מגיל קטן אני קורא ספרים עם התיאור הזה כשדמות מתלבטת או כשמישהו מרגיש לא בנוח וכו'הבעיה שתמיד אני מדמיין את הפעולה הזאת כמשיכה בכתף של עצמך (מה שלא נשמע סביר), וזה נראה לי תנועה יותר שכיחה שפשוט עוד לא עליתי עליה.סליחה על הבורות..?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים לעדכן את המילון-משך בכתפיו:עשה תנועה של אדישות או של אי-ידיעה, לא ידע מה לומר, גילה אדישות, עשה תנועה של WTF?!
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים עזבו את זה !!!!איך לעזאזל משנסים מותניים ?????לשנס מתניים - הפירוש המילולי הוא פשוט לחגור חגורה, כמעין הכנה לפעולה פיזית קשה, בדרך כלל לחימה (היום יש משהו דומה בחדרי כושר).בהשאלה הכוונה היא פשוט להתכונן פיזית או נפשית לפעולה מאמצת.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים http://www.biblepicturegallery.com/Samples/ca/teaching/x_teach/apologet/Who%20knows%20Man%20shrugging%20his%20shoulders%20wearing%20a%20Q.gif
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אני חושב שפיזית ניתן לראות את לשנס מותניים (גם בהיבט הלא מעשי אלא מילולי) כמו שבאדיבילדר אוחז במותניים ומרים את החזה.זוהי לדעתי עמידה בעלת ביטחון, מתאים לתיאור של shantax
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.