פורסם 2008 ביולי 1017 שנים לא יודע אם זה הפורום המתאים אז אם לא, מצטער מנהלים ולהעביר כמובן לפורום המתאים.תסתכלו בתמונה על הA+ על דלת המארזhttp://img228.imageshack.us/my.php?image=005yb5.jpgעכשיו חזרתי הביתה ואני מסתכל פתאום על המארז ורואה שהA כבוי ורק המלבן מתחתיו מאיר בהבהובים ובעצם שניהם אמורים להיות ככה.נשרף או מה?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים כבר עושה בעיות?!אתה קנית תמחשב שלך לא מזמן אם אני זוכר נכון...ההיתי במרחק נגיעה מלקנו את המארז הזה,מזל שלא קניתי ;Dתפתח את המארז תזיז כמה דברים,לפעמים זה בעיה טיפשית של אבק, אחרי הכל המאוורר הענקי בצד הוא ממש כמו מגנט לאבק.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים הסיכוי שה-LED נשרף הוא אפסי, מדובר ככל הנראה בחיבור בעייתי של חוטי החשמל או המתג הרלוונטי. תריץ חיפוש ב-google, אתה לא היחיד עם התלונה הזאת.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר ארז, בגלל איזה לד אתה לא קונה את המארז? חח תהיה רציני... הסיכוי שה-LED נשרף הוא אפסי, מדובר ככל הנראה בחיבור בעייתי של חוטי החשמל או המתג הרלוונטי. תריץ חיפוש ב-google, אתה לא היחיד עם התלונה הזאת. איך קורה דבר כזה, לא נגעתי בכלום. ואיך פותחים את הדלת של המארז? אין ברגים, זה מודבק? התקשרתי לTMS, מחכה לתשובה מהם. הוא אמר לי בחצי עין שהוא לא חושב שזה קשור לאחריות אבל הוא יבדוק ויחזור אליי. ובקשר לgoogle לא מצאתי כלום, תעלה קישור רלוונטי בנושא בבקשה.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים לא הגיוני שישרף הלד ככה פתאום, כנראה המאוורר שקיבלת איתו היה פגום מלכתחילה.תבקש שיחליפו לך.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר זה לא המאוורר בכלל.קראת את ההודעה למעלה? ראית את התמונה?מדובר באות A+ שיש בקידמת המארז על הדלת. האור הפסיק לפעול(הוא אמור להבהב יפה כזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.