פורסם 2008 ביולי 917 שנים אוקייאז למי שלא יודעopenoffice 3 כבר בגירסאת בטאדעותיכם לגבי האם הוא י-הוה תחליף מספיק טוב כנגד msoffice האימתני(? )http://www.oooninja.com/2008/03/openofficeorg-30-new-features.htmlאגב wine 1.1.0 עבר למצב של פיתוח http://www.winehq.org/למי שרוצה לנסותבכל אופןהאם העתיד של לינוקס מתפתח?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים OOo זה אחלה של דבר אבל יש מקרים שהוא ממש מגביל בעיקר כשזה מגיעה למקרואים :-Xלאחרונה יצא לי לנסות להכין מצגת עם impress והאמת שממש הרגשתי את ההגבלות שלא היו לי ב powerpoint (או שאני פשוט היתי רגיל לPP כבר יותר מדי זמן..)
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים עד שהם לא יעברו לפתח בשפה נורמאלית, אעדיף להריץ MS OFFICE תחת מערכת וירטואלית כשלהי, אמנם זה יהיה קצת איטי (על מי אני עובד? זה יהיה הרבה יותר מהיר) אבל לפחות לא אצטרך לסבול גם מאיטיות וגם מתוכנה נכה. מעצבן אותי שאני צריך לקרוא קובץ וורד ואז אני ממתין איזה חצי דקה - דקה (או יותר) עד שהוא בכלל נזכר להפתח
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים OOo זה אחלה של דבר אבל יש מקרים שהוא ממש מגביל בעיקר כשזה מגיעה למקרואים :-Xזה החסרון הגדול של OOo, כי היא מחקה את אופיס כולל מערכת המקרואים הזוועתית שלה.אם אתה רוצה להבין איך צריכה להראות מערכת מקרואים תסתכל על אלו של emacs.(כן el אוכלת את vb לארוחת בוקר עוד לפני ה gc הראשון).
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר איך אתה מסוגל להשתמש באימקסתוכנה זוועתיתתכנון זוועתימה אנשים אוהבים בהואכן אופן אופיס זוועתי מבחינת תכנוןצריך להתחיל לפתח את הכולללל מחדשולא להעתיק קודי מקור
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מעצבן אותי שאני צריך לקרוא קובץ וורד ואז אני ממתין איזה חצי דקה - דקה (או יותר) עד שהוא בכלל נזכר להפתחנסה את OOoQS 2.אצלי, עם OOoQS 2 ו-OOo 2.4.1, לאחר הטעינה הראשונה של מסמך כלשהו, וסגירת ה-OOo (לא ה-OOoQS 2 !), נדיר שטעינת מסמך כלשהו, גם אם כבד, אורכת יותר משניות ספורות.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים נסה את OOoQS 2.אצלי, עם OOoQS 2 ו-OOo 2.4.1, לאחר הטעינה הראשונה של מסמך כלשהו, וסגירת ה-OOo (לא ה-OOoQS 2 !), נדיר שטעינת מסמך כלשהו, גם אם כבד, אורכת יותר משניות ספורות.זה לא חוכמה לטעון את התוכנה לזכרון.זה:א. בזבוז זכרון.ב. התעלמות מבעית איטיות רצינית ביותר שיש לאופן אופיס.בגרסא 3 חלקים נרחבים מהבעיות האלו אמורים להיפתר..
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אני בהחלט מזמין אותך לקנות לי מחשב נייח או נייד שאוכל להתקין שם לינוקס בכל מקרה, אופן אופיס 3 באמת יותר מהיר אבל עדיין, זה לא זה
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אני בהחלט מזמין אותך לקנות לי מחשב נייח או נייד שאוכל להתקין שם לינוקס בכל מקרה, אופן אופיס 3 באמת יותר מהיר אבל עדיין, זה לא זה אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש הפצות למק. אחרי הכל, מק זה BSD.. ועם המעבר של אפל למעבדים של אינטל, התאימות השתפרה פלאים.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים היה גם לפני, כשמקים עבדו עם PPC, למעשה, עדיין יש [כמו ההפצות לPS3 שגם הוא, מבוסס PPC]. הבעיה היא הEFIX וכמה דריברים שבעיקרון אין בעיה להתקין אבל זה דורש קצת התעסקות וממש אין לי כח לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.