עבור לתוכן

מהו המארז השקט ביותר שיכול להכיל כ. מסך 4870 בתקציב של עד 800 ש"ח לא כולל ספק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הבחירה הראשונה שלי למארז שיכיל את כרטיס המסך 4870 היתה ANTEC SONATA III, אך לאחר קריאה מרובה בפורום הגעתי למסקנה שההתקנה שלו במארז היא בעייתית בלשון המעטה.

מאחר והמארזים של ANTEC ידועים בשקט שלהם (SONATA, P182) אך לצערי לא הכי מתאימים ל- 4870 הייתי שמח לשמוע המלצות של מארזים שלא נופלים מהם ברמת השקט.

המארזים CM690 ו- NZXT HUSH הוזכרו כשקטים ורציתי לדעת איך הם יחסית ל SONATA ומי ביינהם שקט יותר.

אשמח לשמוע רעיונות למארזים אחרים שלא הזכרתי.

כמו כן איזה ספק חרישי מספיק וחזק מספיק כדי לתמוך ב- 4870 בתקציב של עד 500 ש"ח.

תודה מראש לכל העונים

פורסם
  • מחבר

היי,

מצטער על ההקפצה אבל יש למשהו רעיונות למארזים שקטים כפי שציינתי למטה ?

תודה.

פורסם

במקרה שלך לא סונטה 3 ולא HUSH הם קטנים מידי בשביל ה 4870 בתקציב שיש לך זה

P182 + CORSAIR VX550

פורסם

רק אל תשכח שמארז שקט לא יתן לך מחשב שקט, כל מה שהוא יעשה זה יוריד קצת את רמות הרעש.

ככלל, בשביל שקט נהוג לשים רכיבים שקטים ורק לאחר מכן להשקיט מארז, ההפך פשוט לא עובד ושילוב של השניים זה מה שדרוש לחולי השקט (ומצריך תקציב גבוה).

אני חושב שאם שקט זה הכיוון שלך (שזה דבר יקר) עדיף לך לקחת מארז זול הרבה יותר מהP182 (שנכנס לך בערך בתקציב) ומאוד מאורר, ואת ההפרש הגדול להשקיע ברכיבים חרישיים כמה שאפשר. התוצאה הרבה יותר טובה לכסף הנתון (בהנחה שאתה לא מחליף את הרכיבים הרועשים). רק צריך לזכור - חובה על כל רכיבי המארז להיות חרישיים כמה שיותר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.

פורסם

לי יש את הסונטה 3 ואת HD4870

אממ אומנם האמת קצת קטן יחסית למפלצת הזאת אבל אפשר לקמבן משהו בלי לחבר מאוור קידמי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים