עבור לתוכן

"הפוליגרף", מה דעתכם על התוכנית הזאת?

Featured Replies

פורסם

שמעו.. גם לי אין ממש מה להסתיר, אבל לא הייתי רוצה ללכת.

היו שואלים אותי שאלה מביכה, ואפילו שלא עשיתי את מה ששאלו הייתי נבוך והדופק והכל היה עולה והיו חושבים שאני משקר ;D

• תגובות 56
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי רק את הפרומו של התוכנית

אבל כל הראלטי האלו כמו אפקט הפחד ועכשיו הפוליגרף הזכירו לי את זה -

פורסם

לי אין מה להסתיר בכלל.

תהיו בטוחים שלוקחים לתכנית הזו רק מי שיש לו מה להסתיר.

אם תלך לתוכנית, תראה מה ישאלו אותך... לא סתם שואלים "הלכת למסיבת חילופי זוגות?" או "שילמת בשביל סקס?"... הם בודקים את הרקע שלך כל מיני דברים ממש מביכים, וגורמים לך להגיד את הדברים שהכי לא צריך להגיד ליד האנשים שאסור שידעו מכך...

אתה באמת חושב שלא תיהיה לך בעיה להגיד הכל ליד אמא שלך? החברה? האישה? אנשים שהכי קרובים אליך מגלים עליך דברים שיכולים להרוס לך את הקשר איתם, ופתאום האנשים הכי קרובים אליך כבר לא כל כך קרובים כמו שחשבת שתמיד יהיו...

אבא שלי ואני ראינו את התוכנית, וכשהיה הבנאדם השני שאמור להתחתן עוד 4 ימים [בזמן שהתוכנית צולמה] אמרתי לאבא שלי ישר "אתה רואה אותו? הוא כבר לא יתחתן.."... זה נראה לי מסכם את כל העיקרון של התוכנית...

מבחינתי, הלוואי שהאישה של הבנאדם הראשון שם תתגרש ממנו על זה שהוא אידיוט חרמן וסוטה טמבל, רק בשביל שיקבל קצת שכל לראש... וגם שהאישה של השני לא תתחתן איתו, על זה שהוא פשוט מניאק... "בגדת באישתך הראשונה בחודש הראשון לנישואיכם?" "כן"... "בגדת באשתך הראשונה עם יותר מאישה אחת?"... הפלא ופלא, גם התשובה לשאלה הזאת היה "כן".... הלו, כמה מפגרת את יכולה להיות, החבר של מתפרפר על ימין ועל שמאל, בוגד שנשותיו בקצב בו אני מחליף תחתונים [ואני בנאדם היגייני!], לא אמורה להידלק נורה אדומה? :kopfpatsch:

פורסם

מישהו יודע על אילו מדדים הפוליגרף מסתמך בעת הבדיקה?

מעניין P:

פורסם

דופק, לחץ דם, ומד החרטא

פורסם

דבר ראשון, לא נראה לי שזה עובד רק על המדדים האלה, אחרת לא נראה לי שהיה אפשרי להשתמש בבדיקות פוליגרף כמוצג משפטי.

אפשרי להתכונן ל"שליטה" בדופק וכו' על ידי כך שאתה מאמן את עצמך באופן פסיכולוגי וכו'..

דבר שני, "מד החרטא" ?

תגובות רציניות בבקשה (;

פורסם

אם אני לא טועה אי אפשר להשתמש בפוליגרף כראיה משפטית

פורסם

קיציס ופרידמן עשו את זה יותר טוב :smile1:

פורסם

אני חושב שזה גם עובד איכשהו לפי ההזעה של הבן אדם.

פורסם

אני אוהב לראות את הגרסא האמריקאית..

היא הרבה יותר טובה מהישראלית, גם השאלות שם יותר חודרניות.

הנה למשל 3 דקות סיכום של אחת התוכניות של מישיהי שבאמת החליטה ללכת מאוד רחוק:

http://www.youtube.com/watch?v=K76dtwA5kc4

והנה עוד רק מפרקים אחרים:

http://tinyurl.com/5ewgr4

פורסם

עלוב ביותר..

אבל ממש ממש מצחיק

פורסם

למען האמת הם שואלים אותם את השאלות לפני כן בנפרד עם פוליגרף (כי אי אפשר לחבר אותם למכונה בשידור), ואז שואלים את השאלות ועונים את התשובות שוב ומראים את התוצאה.

אני חושב שזה שעשועון מטומטם :xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון, לא נראה לי שזה עובד רק על המדדים האלה, אחרת לא נראה לי שהיה אפשרי להשתמש בבדיקות פוליגרף כמוצג משפטי.

בלי קשר למדדים אי אפשר להשתמש בפוליגרף כמוצג משפטי, פוליגרף אינו קביל בבית משפט כמעט בשום מקום בעולם בגלל הסיכויים לטעויות. (שאמנם קטנים, אבל מספיק ממשיים כדי להוות בעייה)

פורסם

חארטה

הוא לא מחובר לשום פוליגרף

וזה ביכלל לא דבר אמין .. היום אפשר בקלות להגיד עירעור על בדיקת פוליגרף ..

היתה תוכנית דומה בביפ ..

הוא עונה על שאלון לפני התוכנית

ובתוכנית הם בודקים אם התשובות נכונות לפי השאלון ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים