עבור לתוכן

עיוותים ותקיעות בזמן ניגון ווידאו במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,יש לי בעיה שמשגעת אותי מאז שקניתי מחשב חדש,לפני חודשיים בערך..מקווה שתוכלו לעזור לי...

אז ככה,הבעיה היא שלעיתים תכופות,בזמן ניגון קבצי ווידאו(סרטים במחשב או סרטונים למיניהם באינטרנט-סטייל קשת וואלה,אבל לא יוטוב,למשל) נוצר עיוות בווידאו עצמו-פסים צבעוניים שמשבשים את התמונה לגמרי,לאחריהם מתעוות הסמן של העכבר באותה הצורה,ובתוך זמן קצר(דקה) מתעוות כל המסך והמחשב נתקע.

הדבר קורה רק לפעמים-לעיתים לא קורה במשך שבועות,ואילו לעיתים בכל פעם שאני מנסה לנגן קובץ ווידאו מאלו שציינתי...חשוב לציין שהדבר לא מתרחש בכל סוגי הווידאו-באתר כמו יוטוב זה לא קרה לי מעולם,ואני גולש בו הרבה מאוד.

המפרט שלי הוא

ASUS P5N-D

twintech 9600gt

e8400

ווינדוס XP SP2

בהתחלה חשבתי שמדובר בסך הכל בבעיה של אי תאימות דרייבים,או בעיית תוכנה אחרת,אבל אחרי שניסיתי כמה סוגי ווינדוסים,פירמטתי,החלפתי דרייברים לכרטיס מסך,ללוח אם והחלפתי קודקים(כל אלו שניסיתי הם של K-LITE,חשוב לציין)-שום דבר לא עזר,והבעיה נותרת...

התחלתי לחשוב שמדובר בבעיית חומרה-אבל מנגד כל דבר אחר עובד במחשב בצורה מעולה-אני משחק במשחקים הכבדים ביותר ללא שום בעיות,למשל...

לא עשיתי שום OC למחשב,אבל מצד שני גם אין לי שום קירור נוסף על הקירור סטוק של הכרטיס מסך,של המעבד ושל המארז(CM 690)

בכל מקרה,מקווה שלא סיבכתי ובלבלתי את השכל יותר מדי,ומקווה שמישהו יוכל לייעץ לי מה אפשר ומה כדאי לעשות...תודה רבה מראש

פורסם

תתקין את הגרסה האחרונה של ווינדווס מדיה פלייר.

פורסם

את האמת למה שלא תיגש לחנות במקום לשבור את הראש הרי המחשב רק בן כמה חודשים

פורסם
  • מחבר

לגבי המדיה פלייר-אני אנסה,תודה

ולגבי לגשת לחנות-החנות בעיר אחרת,וקצת קשה פשוט לקפוץ אליהם בכל פעם שצצה איזה בעיה מינורית..מה גם שזאת אחת מהבעיות המעצבנות האלה שקשה להוכיח או להראות-דווקא כשתרצה להראות מה הבעיה למישהו-דווקא אז היא לא תופיע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים