עבור לתוכן

התקנת וינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

היום הגיע עלי מחשב לפירמוט על המחשב יושב לוח asrock conroexfire הוינדוס לא זיהה את הארדדיסק הורדתי SATA RAID ואז יכלתי להמשיך את ההתקנה עד נקודה מסויימת שהוא אומר שהוא לא יכול להעתיק את הקבצים מהדיסקט.

*ניבדק עם כמה דיסקטים שונים

*ניבדק עם כמה כונני פלופי שונים

*ניבדק עם הרדיסק שונה

*לוח חדש או מחודש(לא ברור)

יש אולי הצעות או פתרונות לבעיה?

תודה מראש.

פורסם

תשנה בביוס את תצורת כניסות ה-SATA ל-NATIVE.

פורסם
  • מחבר

שמה זה יעשה?

תודה על העזרה.

פורסם

כמו שהבנתי אותך, למחשב יש איכשהו בעייה לקרוא את הדרייברים עבור בקר ה-SATA מהדיסקט (כנראה שחסר לו איזה קובץ שלא שמת על הדיסקט), יש לך 2 אפשרויות:

א. לנסות לפתור את העניין, לחפש איזה קובץ חסר, ולהעתיק אותו, יחד עם כול הקבצים לדיסקט.

ב. להתחמק מהבעייה בגלל, להעביר בביוס את ה-SATA ל-NATIVE וככה הלוח מבצע ליציאות ה-SATA אמולציה ל-IDE שלא דורש דרייבר כלל בהתקנה.

קח בחשבון שאם אתה רוצה לממש RAID (אם אתה לא יודע מה זה, זה אומר שאתה לא מעוניין בזה), תצטרך לעבוד לפי אפשרות א'.

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לך למה לא ניראה לי שחסר קובץ.. הוא אומר שהוא לא מצליח להעתיק קובץ שבטוח נימצא על הדיסקט כי בדקתי כמה פעמים ובמידה ואני אומר לו לדלג על הקובץ הוא יגיד לי אותו דבר על קובץ אחר בדיסקט ככה יעבור על כל הדיסקט עכשיו מה פה לא מסתדר הוא עוצר ואומר את זה אחרי שהוא כבר מזהה את הארדיסק ואפילו מפרמט אותו

פורסם

באיזה שלב בדיוק הוא נתקע?

בזמן ההעתקת קבצים מהדיסק או מהדיסקט?

פורסם
  • מחבר

לפני שהוא מתחיל להעתיק מהדיסק כאילו ישר שהוא מסיים לפרמט את הארדיסק זה עולה וגם בדקתי עם דיסק אחר של וינדוס אז גם זה נפסל..

פורסם

כמו שהבנתי אותך, למחשב יש איכשהו בעייה לקרוא את הדרייברים עבור בקר ה-SATA מהדיסקט (כנראה שחסר לו איזה קובץ שלא שמת על הדיסקט), יש לך 2 אפשרויות:

א. לנסות לפתור את העניין, לחפש איזה קובץ חסר, ולהעתיק אותו, יחד עם כול הקבצים לדיסקט.

ב. להתחמק מהבעייה בגלל, להעביר בביוס את ה-SATA ל-NATIVE וככה הלוח מבצע ליציאות ה-SATA אמולציה ל-IDE שלא דורש דרייבר כלל בהתקנה.

קח בחשבון שאם אתה רוצה לממש RAID (אם אתה לא יודע מה זה, זה אומר שאתה לא מעוניין בזה), תצטרך לעבוד לפי אפשרות א'.

פורסם
  • מחבר

אחלה.. ננסה תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים