עבור לתוכן

המלצות לנתב אלחוטי בבית מרובה קירות וקומות, אולי בתקן N, תמיכה בכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת התומך ב-MIMO וגם ב-Draft N, והייתי רוצה להוסיף רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהבית הוא בן שלוש קומות, והמחשב הנייח (עם החיבור לאינטרנט של הכבלים) יושב בקומת המרתף. בנוסף, גרם המדרגות די צר, כך שאני מניח שהאות יצטרך לעבור דרך כמה וכמה קירות (או דרך רצפה אחת/שתיים) בדרכו אל היעד הנכסף.

למרות שה-Draft N הוא נחמד, חשוב לי יותר שהחיבור יהיה יציב מאשר שיהיה מהיר. אי לכך, הייתי שמח להמלצה על נתב אלחוטי שיכול להתמודד עם הקירות, ואם יש נתב שגם טווח השידור שלו גדול והוא גם תומך ב-Draft N - מה טוב.

כרגע, נדמה לי שהנתב היחיד שעונה, תיאורטית, על הדרישות הוא ה-Edimax BR6504N; אבל המליצו לי דווקא על ה-Compex NP18A1G108 כבעל טווח קליטה מוגדל (מצד שני, הוא עולה פי שניים).

מה דעתכם על שני אלה? האם יש המלצות אחרות?

[קישור לתיאור כרטיס הרשת: http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm]

תודה מראש,

אדם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים