פורסם 2003 במאי 2522 שנים אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות!מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות!מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?הייתה לי את אותה "בעיה" ... למה אני שם את זה במרכאות ?הבנקיו נקרא צורב מפונק, כלומר צריך CDR איכותיים.תעשה נסיון בשביל הקטע (אתה לא תאמין) - תקנה CDR של סוני או וורבטים או TDK או פוג'י ותנסה לצרוב, אני **מבטיח** לך צריבה כפול 48 !!הצורבים הפחות איכותיים דורשים מדיה איכותית כדי להגיע למהירות המקסימלית שלהם. ** בדוק **HF
פורסם 2003 במאי 2522 שנים איך אני מפעיל את הDMA?במנהל ההתקנים2000/XP במאפיינים של בקר ה IDE98[me=amiram]במאפיינים של הכונן[/me]
פורסם 2003 במאי 2522 שנים איך אני מפעיל את הDMA?מאפינים על המחשב שלי hardwaredevice manageride ata/atapi controllersבדרך כלל secondary ... {תלוי באיזה ערוץ נמצא הצורב}מאפיינים על secondary כרטסיה שניהdma if available
פורסם 2003 במאי 2622 שנים מחבר בעיות בצורב חלק ב: היום החלטתי לצרוב משהו מההארד דיסק שלי(עם אותם דיסקים) ואיזה פלא- זה לקח רק 3 דקות....כמו שצריך, לאחר מכן, ניסתי שוב לצרוב מהסידי(X48 ג'נרי) ושוב- זה לקח 10 דקותאז השאלה שלי היא, הבעיה היא בסידי שלי??נ.ב מסתבר שהDMA כן היה מופעל
פורסם 2003 במאי 2622 שנים הdma צריך לפיול לכל ההתקנים {צורב, סידי, הד דיסק וכו..}בקשר לCDROM, הוא באותו כבל של הצורב?אם כן יכול להיות שזו הבעיה.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים אתה צורב אודיו או דאטה ?תמיד קריאה של אודיו היא איטית יותר מדאטה, אז אולי הסידי לא עומד בקצב בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.