עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה לגבי ראוטר של לינקסיס מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קרובים שלי מגיעים מארה"ב ואני צריך ראוטר.

מנסיוני הראוטרים של לינקסיס הכי טובים. האם אני טועה ?

באתר של לינקסיס ראיתי את דגם WRT610N והדגם WRT600N, שניהם בתדר N אבל הם DUAL BAND, משמע הם עובדים בשני תדרים במקביל.

ראיתי גם את הדגם שנמכר גם בארץ WRT350N.

אני צריך: טווח הכי גדול שיש (3 קומות), רוחב פס הכי גדול שיש למהירות הכי גדולה שיש באלחוט. ואם יש עוד תוספות הרי זה מבורך. התקציב לא מוגבל.

מה היייתם ממליצים.

בתודה מראש

ערן

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

DUAL BAND לא אומר שהם משדרים בשני תדרים במקביל, אלא שהם יכולים לעבוד גם בתחום התדרים של 2.4Ghz וגם בתחום של 5Ghz. בנוסף יש להם גם תכונה שמאפשרת להם להם לעבוד בשני תדרים במקביל. הבעיה היא שתחום תדרים של 5Ghz אינו פתוח לשימוש הציבור בארץ, כלומר לא חוקי להשתמש בו ללא רשיון ממשרד התקשורת.

הWRT350N הוא נתב טוב מאוד, אם הייתי קונה בחו"ל הייתי דווקא הולך על D-LINK DIR-655 Xtreme N. נשמע מעוד מבטיח. סה"כ אין הרבה הבדלים, הD-LINK יותר מהיר בניתוב וללינקסיס יש כניסת USB לעבודה עם NAS.

פורסם
  • מחבר

תודה שעזרת לי !

מה כוונתך ניתוב מהיר יותר ? ומה זה NAS ?

אני עד היום סבלתי קשות ממפגשים עם D LINK. היה לי בבית והיו לו המון צרות.

בתודה מראש.

ערן

פורסם

ניתוב מהיר אומר שלוקח פחות זמן למידע לעבור בין צד אחד של הנתב לצד השני, זה משפיע על הlatancy (מה שנקרא פינגים בשפת העם), על המהירות המקסימלית של הנתב (פחות חשוב במהירויות של הארץ), כמות החיבורים הבו זמניים שהוא יצליח לנהל (טוב לתוכנות שיתוף) ובכללית אמור לעבוד יותר טוב בעומס.

NAS זה ר"ת של Network Attached Storage, כלומר מכשיר שיש בו הארדדיסק או זיכרון כלשהו ויכול לשתף אותו בכל הרשת ללא תלות במחשבים. האופציה הזאת בנתב הזה אומרת שאתה יכול לחבר משהו כמו הארדיסק חיצוני בממק USB ולהשתמש בו בתור NAS.

הD-LINK של היום זה לא הD-LINK של הלילה... קראתי עליהם דברים טובים. השם הרע שלהם יצא בעיקר בגלל דגם או שניים של נתבים שהיום הם די מיושנים.

פורסם
  • מחבר

תודה ענר.

נראה לי שאלך על הלינקסיס למרות הכל.

פורסם

DUAL BAND לא אומר שהם משדרים בשני תדרים במקביל, אלא שהם יכולים לעבוד גם בתחום התדרים של 2.4Ghz וגם בתחום של 5Ghz. בנוסף יש להם גם תכונה שמאפשרת להם להם לעבוד בשני תדרים במקביל. הבעיה היא שתחום תדרים של 5Ghz אינו פתוח לשימוש הציבור בארץ, כלומר לא חוקי להשתמש בו ללא רשיון ממשרד התקשורת.

הWRT350N הוא נתב טוב מאוד, אם הייתי קונה בחו"ל הייתי דווקא הולך על D-LINK DIR-655 Xtreme N. נשמע מעוד מבטיח. סה"כ אין הרבה הבדלים, הD-LINK יותר מהיר בניתוב וללינקסיס יש כניסת USB לעבודה עם NAS.

צר לי לאכזב אותך אבל ה-DUAL BAND אכן משדרים בשני תדרים במקביל!! 2.4GHZ ו5GHZ

יש לי את הבאנדל של הראוטר WRT600N ומתאם אלחוטי WUSB600N ואני יכול לגלוש בכל מחשב נייד או מתאם סטנדרטי תחת התדר 2.4 ובנוסף בעת ובעונה אחת גם דרך המתאם של לינקסיס בתדר 5GHZ (כי המתאם הזה הוא בין היחידים שתומכים בתדר זה)

בקיצור - מוצר טוב למי שאוהב להשקיע

פורסם

^ הבנת הנקרא!

אני בכל זאת רוצה לנצל את ההזדמנות לתקן את עצמי פה. מה שרשמתי באדום (דבר שחזרתי עליו כמה פעמים בפורום) הוא טעות. מותר להפעיל כל מכשיר הפולט קרינת RF בתדרים שבין 100Khz ועד 300Ghz, באופן פרטי כל עוד שזה לשימוש אישי, לא פולט קרינה בעוצמה הגבוהה מ5 וואט ולא חורג מתחום החשיפה המותר.

הסיבה שהם לא נמכרים בארץ, אני משער, היא שמשרד התקשורת לא אישר את השימוש בהם ולכן היבוא והמכירה שלהם אסורים. להביא אחד מחו"ל זה כמו להביא פלאפון שלא משווק בארץ, צריך לאשר אותו במשרד התקשורת, אבל זה תהליך ארוך ויקר שאף אחד לא עושה באופן פרטי אם דעתו שפויה עליו.

אני לא מעודד שימוש במכשירים שלא אושרו ע"י משרד התקשורת, אבל בניגוד למה שמשתמע מדברי הקודמים זאת לא עבירה פלילית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.