פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר למה דווקא PAL?בגלל שאני רוצה לשחק אותו בצרפתית, אולי גם באחרים זה אפשרי אם כן אז לא מפריע לי.(אני יודע שבגירסה היפנית אין צרפתית)
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אני ממליץ לחפש בצרפתית בgoogle.ca או משהו כזה מצאתי שירשור באנגלית על האם אפשר לקנות משחקים בצרפתית בquebec שהיא פרובנציה דוברת צרפתית בקנדה . אפשר אולי להציק להד ארצי או לשאול מישהו שיש לו את המשחק. אולי תשאל בקהילות ה PS3 היותר גדולות.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר סיימתי את Resistance, משחק מומלץ למי שלא שיחקאני מוכר אותו ב 100 שקל או החלפה ב heavenly sword או tools of destruction
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים GTA IV להחלפה/מכירההצעות יתקבלו בפרטי.יש לי כבר בטלפילד,מטאל-גיר,רזיסטנסאפשר גם את Uncharted: Drake's Fortune[br]פורסם בתאריך: 9.08.2008 בשעה 23:14:24סיימתי את Resistance' date=' משחק מומלץ למי שלא שיחקאני מוכר אותו ב 100 שקל או החלפה ב heavenly sword או tools of destruction[/quote']למה מוכר את המשחק הזה?הוא טוב מאוד ברשת.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים Resistance: Fall Of ManFull Auto 2MotorstormNinja Gaiden Sigmaכל אלה למכירה או להחלפה(1 על 1) תמורת Heavnly Sword או רצט קלנק.הצעות לפרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.