פורסם 2008 ביולי 817 שנים תושבים רבים בצפון הארץ ובמרכזה דיווחו על גרם שמיימי שנראה חוצה את שמי הארץ. כמה מהעדויות טענו כי אותו גוף אף השמיע שריקה במעופו. גם למוקד החירום של המשטרה באזור השרון הגיעו פניות רבות מאזרחים שצפו בתופעה.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565737,00.html
פורסם 2008 ביולי 817 שנים לא גאון שלי, מטוס קרב לא טס נמוך עם מבערים פתוחים מעל שטח עירוני, ואם כן- הרעש שהוא עושה זה לא שריקה. זה יותר כמו בומים מחרישי אוזניים.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים וואלה יצא לי לראות את זה. בדיוק שיחקנו כדורגל בטבעון כשזה עבר בשמיים. היה מצחיק כולם הפסיקו לשחק, בהחלט היה מראה מרשים וכבר ראיתי "כוכבים נופלים" בעבר אבל לא כמו זה.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אולי זה פנטיום 4 שעבר OC חזק מידי ועף מהסוקט שלו? אתה מכיר את הזמן הזה שפשוט לא מתאים להכניס בדיחות על מחשבים? זה עכשיו.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים חיחיחיחי אחד ענק!!! אתה מכיר את הזמן הזה שפשוט לא מתאים להכניס בדיחות על מחשבים? זה עכשיו. ;Dועוד אתה מתהדר בשם - scifi!!! משם כזה הייתי מצפה שתקבל מטאור גדול כמטאור גדול ולא כפלישת חוטפי הגופות!!! ענק!!! אני אתפוצץ מצחוק כל הלילה!!!
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אתה מכיר את הזמן הזה שפשוט לא מתאים להכניס בדיחות על מחשבים?זה עכשיו.תלמד, כל זמן הוא זמן מתאים להכניס בדיחות על מחשבים.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים לא גאון שלי, מטוס קרב לא טס נמוך עם מבערים פתוחים מעל שטח עירוני, ואם כן- הרעש שהוא עושה זה לא שריקה. זה יותר כמו בומים מחרישי אוזניים.לא בדיוק.ברוב המקרים מתרחש בום אחד כאשר חוצים את רף ה 1225 קמ"ש (1 מאך)מטוס קרב עם מבערים פתוחים נשמע כמו שאגה נמוכה חזקה ומתמשכת ובדרך כלל גם מורגשת פיזית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.